Survivor 2024: «Θέλω Παππά με χαρά μεγάλη, του έχω αδυναμία...» - Συστήθηκε στο κοινό ο Σωτήρης Λαμάι

Δείτε το νέο παίκτη των μαχητών

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Θέλω Παππά με χαρά μεγάλη, του έχω αδυναμία...» - Συστήθηκε στο κοινό ο Σωτήρης Λαμάι

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 21/1, το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης Survivor με το κοινό να είναι και απόψε καθηλωμένο στις οθόνες τους. Οι μαχητές δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παραμονή του Rob James, ενώ οι διάσημοι από την πλευρά τους προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν μετά την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου (δείτε εδώ).

Ο νέος παίκτης των Μαχητών

Ωστόσο στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη που τους επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός. Συγκριμένα ο παρουσιαστής, καλώς όρισε τον νέο μαχητή Σωτήρη Λαμάι, με τους κόκκινους και τους μπλέ να μένουν "άφωνοι".

O νέος παίκτης συστήθηκε στους συμπαίκτες του αλλά και στο κοινό ενώ δεν έκρυψε την συμπάθεια του για τον Αλέξη Παππά. «Είναι μεγάλη μου χαρά, τα περισσότερα παιδιά είναι γνώριμα. Εύχομαι να έχουμε καλούς αγώνες. Θέλω Παππά με χαρά μεγάλη, του έχω αδυναμία νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευφυείς και έχουν μία μεγαλύτερη αντίληψη από τον μέσο όρο των ανθρώπων, είναι μία από τις αδυναμίες μου...»

«Ξεκινάει ένας έρωτας απ' ότι φαίνεται» απάντησε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βιογραφικό του

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!

Survivor - Σωτήρης Λαμάϊ