Survivor highlights 21/1: 2 γυναίκες και 2 άνδρες οι νέοι παίκτες - Ποιος κινδυνεύει με αποχώρηση μετά το συμβούλιο του νησιού;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 21/1: 2 γυναίκες και 2 άνδρες οι νέοι παίκτες - Ποιος κινδυνεύει με αποχώρηση μετά το συμβούλιο του νησιού;

Στο χθεσινό 21/1 επεισόδιο του Survivor είδαμε τέσσερα νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Πάμε να δούμε τα highlights της βραδιάς...

Αναλυτικά όσα είδαμε στο χθεσινό 21/1 επεισόδιο του Survivor

«Θέλω Παππά με χαρά μεγάλη, του έχω αδυναμία...» - Συστήθηκε στο κοινό ο Σωτήρης Λαμάι

Οι μαχητές δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παραμονή του Rob James, ενώ οι διάσημοι από την πλευρά τους προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν μετά την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου (δείτε εδώ).

Ωστόσο στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία έκπληξη που τους επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός. Συγκριμένα ο παρουσιαστής, καλώς όρισε τον νέο μαχητή Σωτήρη Λαμάι, με τους κόκκινους και τους μπλέ να μένουν "άφωνοι".

O νέος παίκτης συστήθηκε στους συμπαίκτες του αλλά και στο κοινό ενώ δεν έκρυψε την συμπάθεια του για τον Αλέξη Παππά. «Είναι μεγάλη μου χαρά, τα περισσότερα παιδιά είναι γνώριμα. Εύχομαι να έχουμε καλούς αγώνες. Θέλω Παππά με χαρά μεγάλη, του έχω αδυναμία νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευφυείς και έχουν μία μεγαλύτερη αντίληψη από τον μέσο όρο των ανθρώπων, είναι μία από τις αδυναμίες μου...»

«Ξεκινάει ένας έρωτας απ' ότι φαίνεται» απάντησε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε επίσης: Σοβαρή καταγγελία από τη Μαρία Αντωνά - Αυτόπτης μάρτυρας ο Νίκος Γκάνος

Η Aira Adomaityte εισέβαλε στην ομάδα των Μαχητών

Στη συνέχεια την είσοδο της έκανε η νέα μαχήτρια, Aira Adomaityte, με τον Γιώργο Λιανό να διευκρινίζει ότι στα δοκιμαστικά έκανε έναν από τους καλύτερους χρόνους ανάμεσα και σε άντρες και σε γυναίκες.

«Και περνάμε στη διπλανή κυρία, την πανέμορφη Aira Adomaityte! Aira μου, αρχικά θα σε ρωτήσω κάτι άσχετο… Τι ύψος έχεις; Γιατί βλέπω πως περνάς τον Ταλαδιανό ένα κεφάλι» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός

«1,83! Είμαι ψηλή, μου λένε» απάντησε η νέα παίκτρια.

«1,83! Καλά είναι. Το 70% απ’ ότι βλέπω είναι πόδια! Κάποια πράγματα έχω διαβάσει για σένα, έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχεις ποζάρει για πολύ γνωστούς οίκους. Έχεις κάνει πασαρέλα δηλαδή, έχεις περπατήσει αυτά τα πόδια πέρα δώθε αλλά έχεις κάνει και αρκετά πράγματα στον αθλητισμό»

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αθλήματα. Μου αρέσει να συναγωνίζομαι, θέλω πολύ να το δοκιμάσω. Ήθελα να το δω από κοντά. Είναι εμπειρία ζωής. Ζω στην Ελλάδα από 9 χρονών, ήρθα με την μητέρα μου και τον αδερφό μου....» είπε παρουσιάζοντας τον εαυτό της.

Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων

Στη συνέχεια, στην αρένα μπήκαν και οι δύο νέοι παίκτες που θα συμμετέχουν φέτος στο παιχνίδι με την ομάδα των διασήμων. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Νούρκα και την Ζωή Ασουμανάκη, οι οποίοι συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρώτος ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Έπαιζα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, γυμναστήριο γενικά, είμαι ομαδικός παίκτης. Μου αρέσει ο αναταγωνισμός. Πέρα από την πείνα, θα με δυσκολέψουν οι συνθήκες διαβίωσης, το ροχαλιτό... Θεωρώ τον εαυτό μου καλό αγωνιστικά και στρατηγικά, οπότε πάμε να παίξουμε και να το ζήσουμε.»

Από την πλευρά της η Ζωή Ασουμανάκη είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Με αγχώνει μέχρι να συνηθίσω. Πιστεύω όμως τω 'χω γιατί είμαι δυναμική. Πιστεύω θα προσαρμοστώ.»

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (21/1)

Έπειτα ξεκίνησε το αγώνισμα στο οποίο τόσο οι μπλέ όσο και οι κόκκινοι έδωσαν μία σκληρή μάχη, με το σκορ, να εναλλάσσεται συνεχώς κορυφώνοντας την αγωνία για το ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά, να πάρει την ασυλία αλλά και να απολαύσει την λαχταριστή πίτσα. Μετά από έναν "χορταστικό" αγώνα που έληξε στους 12 πόντους, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βάλουν τον τελευταίο πόντο.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (21/1)

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, οι μαχητές, κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η κάλπη "μίλησε" και ο Rob James Seymour είναι εκείνος που υπέδειξαν οι συμπαίκτες του. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η μονομαχία θα είναι γυναικεία ή αντρική υπόθεση.