MasterChef: Δεν πήρε ποδιά κανένας από τους δύο! Απογοητεύτηκαν οι κριτές, highlight η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Επική στιγμή στο πλατό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef: Δεν πήρε ποδιά κανένας από τους δύο! Απογοητεύτηκαν οι κριτές, highlight η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Στην τελική τους φάση έχουν μπει οι οντισιόν του MasterChef με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα στη διεκδίκηση της πολυπόθητης λευκής ποδιάς -που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο αποψινό (22/1) επεισόδιο πέρα από τα λαχταριστά πιάτα, την παράσταση έκλεψαν οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που όταν το φαγητό δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες παίρνουν πάνω τους το παιχνίδι.

Έτσι έγινε και στη μονομαχία του Διονύση και της Ελένης με τον πρώτο να φτιάχνει ένα ριζότο, και τη δεύτερη να φτιάχνει μία τάρτα λεμονιού, ωστόσο κανείς απ' τους δύο δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τους δύο κριτές. Δεν έλειψαν και οι δυσκολίες από την πλευρά της Ελένης, που στο στήσιμο του πιάτου της χάλασε η παρουσίαση. Την ώρα της δοκιμής λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς σηκώθηκαν ταυτόχρονα, με τον πρώτο να παραχωρεί τη σειρά του στον συνάδελφο κριτή να δοκιμάσει πρώτος και του είπε την εξής ατάκα που έκανε το πλατό να πέσει κάτω.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024: Συγκίνησε ο 31χρονος παίκτης με την ιστορία του – «Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Στο MasterChef έκλεψε την παράσταση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Πήγαινε, βρε Κινέζο, πήγαινε. Ρύζι έχει να πάει αυτός;», είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάτι που προκάλεσε τα γέλια του Πάνου Ιωαννίδη που βρισκόταν ανάμεσά τους. Από την πλευρά του και ο Σωτήρης Κοντιζάς δέχτηκε την πλάκα, καθώς μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας γνωρίζονται καλά και δεν χωράνε παρεξηγήσεις ανάμεσά τους. Όπως φαίνεται οι τρεις κριτές πέρα από συνεργάτες έχουν γίνει και πολύ καλοί φίλοι.

Αυτό ήταν και το highlight της μονομαχίας, αφού και τα δύο πιάτα δεν έπιασαν ούτε την βάση. Όπως ανακοίνωσε στο τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχουμε πει ότι δίνουμε σε κάθε ζευγάρι μια ποδιά. Υπάρχει όμως ένα όριο, πρέπει το πιάτο να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Αν κανένα απ' τα δύο πιάτα δεν περνάει τη βάση, δεν δίνουμε ποδιά και δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με αυτήν την περίπτωση. Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δύο, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε».