Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποβολή παίκτη!

O απαράβατος κανόνας της παραγωγής και το περιστατικό που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποβολή παίκτη!

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor, όπου μεταξύ άλλων (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου), ο Αλέξης Παππάς κατήγγειλε δημόσια πως ο νέος παίκτης των Μπλε, Σωτήρης Λαμάι, τον απείλησε πως θα τον χτυπήσει.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Παππά, όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος αυτού ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό μπροστά στις δυο ομάδες, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι, Γιώργο Λιανό, να του απαντά πως αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Η καταγγελία του Αλέξη Παππά για τον παίκτη του Survivor, Σωτήρη Λαμάι

Δείτε επίσης: Survivor trailer 24/1 - Ο Βολικάκης ξεμπροστιάζει Παππά και Χατζηανδρέου: «Είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο», «Αφήστε την να εκτεθεί»

«Σήμερα είναι διφορούμενα τα συναισθήματα για μένα γιατί τυχαίνει να έχουν ένα παίκτη μέσα στην ομάδα τους εν ονόματι Σωτήρης, ο οποίος πρόλαβε και μέχρι σήμερα, σε μια μέρα δηλαδή, μας έχει υποτιμήσει, μας έχει βρίσει (εμένα δηλαδή) και σήμερα την ώρα που ακούμπησα το χέρι μου στον ώμο του να του εξηγήσω μου είπε κατά λέξη "μη με ακουμπάς γιατί θα σου ρίξω μπουνιά"», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς με τον Γιώργο Λιανό να τον διακόπτει και να δίνει παράταση μέχρι το συμβούλιο.

Αργότερα, λοιπόν, μετά την ήττα των Κόκκινων, όταν όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Αλέξη Παππά ο οποίος εξήγησε ακριβώς το περιστατικό:

Οι δυο θέσεις

«Συνέβησαν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το δικό μου run κάποιος είπε ότι έγινε ένα φάουλ κι εκείνη την στιγμή που προσπαθούσα να εξηγήσω τι έγινε στο δικό μου run πετάχτηκε ο Σωτήρης Λαμάι και λέει "εσύ κάτσε στην θέση σου". Τον πιάνω από τον ώμο και του λέω "αδερφέ να σου εξηγήσω τι έγινε γιατί αφορά εμένα και μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα" και μου λέει "μη με ακουμπάς γιατί τους αδερφούς τους ρίχνω μπουνιά όταν με ακουμπάνε". Αυτό, λοιπόν, δεν με πείραξε σαν ατάκα αλλά μου έδωσε να καταλάβω στοιχεία του χαρακτήρα του».

Ύστερα από αυτό ο Σωτήρης Λαμάι πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Είπε πάρα πολλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε όλο αυτό το πράγμα. Αν είπα κάτι, καταρχάς δεν είπα για μπουνιά. Μπαίνω μπροστά και μου λέει "φύγε από εδώ" του λέω γιατί να φύγω θέλω να μιλήσω μου κάνει τρεις φορές με το χέρι του λέω σε παρακαλώ πάρε το χέρι "γιατί μου λέει τι θα μου κάνεις" του λέω "σε παρακαλώ πάρε το χέρι", επέμενε μου έκανε χειρονομία επίμονα και του λέω "μπορεί να φύγει κανένα χέρι να φας καμιά σφαλιάρα". Το ποιος είμαι εγώ, αν έχω ηθική, αν έχω παιδεία, αν έχω αρχές κλπ το ξέρει πάρα πολύ καλά ο κόσμος μου».

Αφού, λοιπόν, ειπώθηκαν όλα αυτά ο Γιώργος Λιανός θέλησε να υπενθυμίσει στους παίκτες και να γνωστοποιήσει στους τηλεθεατές πως οποιαδήποτε χειροδικία οδηγεί στην αποβολή.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Ακούσαμε πολλές απόψεις κι από τις δυο ομάδες! Εγώ οφείλω από την μεριά μου να πω ότι αυτό το παιχνίδι σίγουρα δημιουργεί εντάσεις, σίγουρα παίζετε σε πολύ υψηλούς παλμούς και σε προηγούμενα Survivor έχουν ακουστεί πολλοί χαρακτηρισμοί. Αυτά μέχρι φυσικά ενός συγκεκριμένου ορίου, μπορούν να ειπωθούν χωρίς να θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε κανέναν, το πως ο καθένας διαχειρίζεται τα νεύρα του είναι προσωπική του υπόθεση. Αυτό το οποίο δεν δεχόμαστε με τίποτα είναι η σωματική βία. Αν συμβεί κάποια χειροδικία αυτό ξέρετε ότι αυτομάτως οδηγεί στην αποβολή από το Survivor»