Survivor Spoiler 23/1: H ομάδα που κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Διάσημοι ή Μαχητές;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor Spoiler 23/1: H ομάδα που κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με εντάσεις και ανατροπές, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 22/1, στο Survivor. Οι τόνοι, έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν με τους παίκτες να είναι φέτος πολύ καλά "διαβασμένοι" σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές.

Χθες, είδαμε την νέα κόντρα που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι, με τους δύο παίκτες να λογομαχούν στο συμβούλο του νησιού πριν την ψηφοφορία (δείτε εδώ), κρατώντας το τηλεοπτικό κοινό, καθηλωμένο στις οθόνες του έως αργά το βράδυ.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι, μετά την είσοδο των νέων παικτών στο παιχνίδι, έχει ανέβει δραματικά το επίπεδο των αγωνισμάτων με τους αγώνες να γίνονται ιδαίτερα έντονοι και την αγωνία να κορυφώνεται. Διάσημοι και Μαχητές, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι ενώ η νίκη κάθε φορά κρίνεται σε αγώνα Flag Race.

SURVIVOR SPOILER

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την τελευταία ασυλία της εβδομάδας στο Survivor

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Το ερώτημα είναι ποια ομάθα θα καταφέρει να επικρατήσει αυτή τη φορα. Οι πρώτες αποκλειστικές μας πληροφορίες, με μεγάλη επιφύλαξη φυσικά, κάνουν λόγο για νίκη των Μαχητών έναντι των Διασήμων. Αυτό σημαίνει ότι οι κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο, ενώ ο MVP παίκτης θα ανακοινώσει, τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τονίζουμε πως δεν είναι επιβεβαιωμένο ωστόσο οι μαχητές, όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια, έχουν ανέβει αρκετά, αγωνιστικά. Ωστόσο αν προκύψει κάτι νεότερο θα επανέλθουμε με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Δείτε εδώ το τρείλερ: