Survivor 2024 - Κόντρα δίχως τέλος για Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου;», «Ηθοποιός για Χόλυγουντ»

Νέες δηλώσεις από τους δύο αντιπάλους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Κόντρα δίχως τέλος για Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου;», «Ηθοποιός για Χόλυγουντ»

Δεν φαίνεται να καταλαγιάζει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι στο Survivor. Με την έναρξη του σημερινού (23/1) επεισοδίου, οι δύο παίκτες πέταξαν τα καρφιά τους εκ νέου ο ένας στον άλλον, που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της βραδιάς αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι τόνοι. Η αρχή έγινε από τον ηθοποιό, που σε δηλώσεις του για όσα έλαβαν χώρα στο χθεσινό συμβούλιο ήταν πολύ συγκεκριμένος - δείτε τα χθεσινά highlights.

Όπως ανέφερε: «Σε σχέση με το θέμα του συμβουλίου, το πιο σημαντικό απ' όλα ήταν το θέμα με τον Σωτήρη. Σκεπτόμενος όλη τη συζήτηση, αυτό που έχω να πω είναι ότι με κυριεύει ένα “γιατί”. Γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρούμαι, να πονάει το κορμί μου, να χτυπάω στα αγωνίσματα, να πεινάω και ταυτόχρονα να έχω έναν άνθρωπο που όταν ακουμπάω το χέρι μου στην πλάτη του και θέλω να του εξηγήσω ήρεμα ορισμένα πράγματα, μου λέει ότι θα χτυπήσει με μπουνιά. Γιατί θα πρέπει να μην αντιδράσω όταν κάποιος πάνω στον πόνο και στην πείνα μου με απειλεί ότι θα με χτυπήσει και γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το θάρρος από την πρώτη μέρα ότι απέναντί του έχει υποχείρια κάποια πιόνια».

Το περιστατικό συζητήθηκε και στην καλύβα με τους υπόλοιπους «Κόκκινους» να συμφωνούν ότι ήθελε να τον χτυπήσει, άσχετα αν ήταν με μπουνιά ή σφαλιάρα. Μετά από αυτό ο Αλέξης Παππάς δεν μπορεί να δεχτεί τη συγγνώμη του Σωτήρη, και όπως είπε: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου; Μα είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα μετά από αυτό»

Η απάντηση του Σωτήρη Λαμάι στον Αλέξη Παππά

Ο παίκτης των Μπλε από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε σίγουρα τη μεγαλύτερη προσοχή εγώ και ο Παππάς, ειπώθηκαν πολλά πράγματα και από τις δύο μεριές. Σήμερα στο πρωινό έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης. Είπα χθες στον Αλέξη συγκεκριμένα ότι αν ειπώθηκε κάτι επάνω στην πίεση ή τον έφερα σε δύσκολη θέση, του ζήτησα συγγνώμη, αν και θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα μετέφερε».

Τα ειρωνικά σχόλια συνεχίστηκαν στην καλύβα με τον Σωτήρη Λαμάι να λέει αναφερόμενος στον Αλέξη: «Είναι ηθοποιός για Χόλυγουντ, ήταν λες και του είχαν γράψει κείμενο. Τι να πρωτοαπαντήσεις! Δεν ήξερα πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Είναι ευλογημένος να είναι ηθοποιός. Είναι δύσκολο να τα βάλεις μαζί του, αλλά όπως έχω πει είμαι ο Λαμάι. Χάρηκα που δεν βγήκε προτεινόμενος γιατί θέλω να έχω τον Παππά μες στο παιχνίδι, μου τραβάει την προσοχή».