Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας (23/1)

Έσπασαν καρδιές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας (23/1)

Μετά την είσοδο των νέων παικτών στο Survivor, έχει ανέβει δραματικά το επίπεδο των αγωνισμάτων με τους αγώνες να γίνονται ιδιαίτερα έντονοι και την αγωνία να κορυφώνεται σε κάθε run. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις κερκίδες, όπου Διάσημοι και Μαχητές, πανηγυρίζουν για κάθε πόντο που κερδίζεται παλεύοντας με όλες τους τις δυνάμεις. Κάθε ομάδα προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια, και κάτι αντίστοιχο έγινε στο σημερινό επεισόδιο.

Απόψε παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Το ερώτημα ήταν ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει αυτή τη φορά, με τις πρώτες αποκλειστικές μας πληροφορίες, να κάνουν λόγο για νίκη των Μαχητών έναντι των Διασήμων. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν αυτή τη φορά με τους «Μπλε» να παίρνουν ξανά ισχυρό προβάδισμα από την αρχή, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν οι κόκκινοι για να ψαλιδίσουν τη διαφορά, τελικά δεν τα κατάφεραν. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 10-8, αλλά στο Flag Race έσπασαν καρδιές αφού το σκορ έφτασε κάποια στιγμή στο 11-11.

Νικητές του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor οι Μαχητές

Οι Μαχητές επικράτησαν με τελικό σκορ 12-11. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Διασήμους, που θα κληθούν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ η MVP Κατερίνα Δαλάκα θα ανακοινώσει, τον τέταρτο. Είναι αξιοσημείωτο πως θα είναι αγώνας... φύλου, καθώς αν ψηφιστεί άντρας, θα γλιτώσει αυτόματα η Κρίστη Καθαργιά τη δοκιμασία της αποχώρησης, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί για τον Rob James Seymour σε περίπτωση που ψηφιστεί γυναίκα.

Κάπως έτσι επισφραγίζεται και η άνοδος των Μαχητών, που από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πάρει τα πάνω τους, αλλά τώρα φαίνεται να παίρνουν και προβάδισμα απέναντι στους «Κόκκινους» που είναι πιο κοντά στο ενδεχόμενο να μετρήσουν ακόμα μία απώλεια, όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία

TAGS