Survivor 2024 - Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ζωή Ασουμανάκη: «Μίλα με καλύτερο τρόπο»

Το σχόλιο που άναψε φωτιές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ζωή Ασουμανάκη: «Μίλα με καλύτερο τρόπο»

Ανάβουν τα αίματα στο Survivor, καθώς μία νέα κόντρα φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ζωή Ασουμανάκη λίγο πριν από την τελευταία ψηφοφορία των «Κόκκινων». Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του στίβου είναι MVP, και θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση... Το παράπονο της Ζωής ήταν όταν η Κατερίνα έδειξε χαρούμενη που δεν την επέλεγαν οι αντίπαλοι στα ματσαρίσματα.

Η μελαχρινή καλλονή απευθύνθηκε στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας: «Θέλω να θίξω ένα θέμα που με ενόχλησε προσωπικά, και έχει να κάνει κυρίως με την Κατερίνα, διότι στα δεύτερα ματσαρίσματα που δεν επιλέχθηκε να παίξω, όταν σου είπα ότι δεν με επέλεξαν, απάντησες: "Τέλεια". Μου φάνηκε πολύ υποτιμητικό αυτό από μεριάς σου, διότι κατάλαβα πως και να έπαιζα θα θεωρούσες ότι θα έχανα».

Αμέσως ανέβηκαν οι τόνοι, με την Κατερίνα Δαλάκα να αρνείται ότι έγιναν έτσι τα πράγματα και να λέει: «Η Ζωή ήρθε μεθοδευμένη από μία παρέα που καθόνται όλη μέρα τι πρόβλημα να δημιουργήσουν ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τις ψήφους που θα δώσουν. Ήρθε με επιθετικό τρόπο και με μία “μαγκιά”, 24 ώρες μετά. Εμένα αν με ενοχλήσει κάτι, θα πιάσω εκείνη τη στιγμή τον άνθρωπο που το είπε και θα του μιλήσω. Δεν θα περιμένω 24 ώρες, αφού μαγειρέψω στην κατσαρόλα, τι θα πω επειδή έχω ενοχληθεί με όλη τη φάση της ψηφοφορίας, και σε ποιον θα κάνουμε επίθεση τώρα για να δημιουργήσουμε πρόβλημα»

Η καταγγελία της Ζωής για την Κατερίνα και τους συμπαίκτες της

Οι δύο παίκτριες λογομάχησαν στην καλύβα με τη Ζωή να λέει επιθετικά: «Βάρεσες παλαμάκια και γύρισες την πλάτη», και την Κατερίνα να απαντάει: «Μίλα με καλύτερο τρόπο, μιλάς ειρωνικά». Η Ζωή το αρνήθηκε και δήλωσε αμέσως μετά: «Σίγουρα δεν έχω έρθει για να δημιουργήσω διχόνοια ή για να τσακωθώ με κανένα συμπαίκτη μου. Είμαι εδώ για να ζήσω την εμπειρία και με όσο καλή ψυχολογία μπορώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πράγματα που θα ειπωθούν και θα με ενοχλήσουν, δεν θα τα αναφέρω πράγματα στον άνθρωπο που με έχει ενοχλήσει».

Και κατέληξε με μία καταγγελία: «Σίγουρα υπάρχουν ομάδες μες στην καλύβα και φαίνονται όλα αυτά. Άλλοι φεύγουν τα βράδια και κάνουν τα πηγαδάκια τους και μιλάνε. Όχι εγώ, όπως αναφέρθηκε, ότι απομακρύνθηκα από αυτούς. Ίσα-ίσα είμαι πολύ κοινωνική, δεν ξεχωρίζω κανέναν. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί, δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω τον άλλον να είναι μαζί μου αν δεν το θέλει».