MasterChef: «Αν σου έφερναν αυτό το πιάτο, θα το έτρωγες;» - «Ήξερα ότι δεν θα περνούσα»

Αμηχανία στο πλατό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef: «Αν σου έφερναν αυτό το πιάτο, θα το έτρωγες;» - «Ήξερα ότι δεν θα περνούσα»

Στην τελευταία φάση των οντισιόν για την όγδοη σεζόν του MasterChef δεν έλειψαν οι συγκινήσεις. Οι μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες για την λευκή ποδιά ολοκληρώθηκαν απόψε με ένα διαφορετικό επεισόδιο και μία δοκιμασία με πέντε πρώην παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής που «εισέβαλαν» στο πλατό, για να διεκδικήσουν κι εκείνοι μία δεύτερη ευκαιρία στις κουζίνες.

Ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος, που χιουμοριστικά χαρακτηρίστηκε ως «ξάδερφος του Κοντιζά» λόγω των κοινών χαρακτηριστικών που έχει στην εξωτερική του εμφάνιση με τον κριτή του μαγειρικού show, μεταξύ άλλων και το χαρακτηριστικό κούρεμα του κριτή. Ο 28χρονος επίδοξος MasterChef διαγωνίστηκε με τον Έριον, ο οποίος είχε ορισμένες αντιρρήσεις επί της διαδικασίας, αφού θεώρησε άδικο τον τρόπο αξιολόγησης των πιάτων.

Η απογοήτευση από τον διαγωνιζόμενο του MasterChef

Από την αρχή έδειξε τον προβληματισμό του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Κατά τη δική μου άποψη, η διαδικασία ήταν λίγο άδικη, γιατί ήρθαν τα παιδιά με δικά τους υλικά, που έχουν δουλέψει τα πιάτα τους, ενώ εμείς δεν ξέραμε τι θα φτιάξουμε», ενώ αμέσως μετά οι δύο παίκτες μπήκαν στην κουζίνα, για να διεκδικήσουν τη μία από τις πέντε εναπομείνασες λευκές ποδιές, που οδηγούν στο σπίτι του MasterChef.

Το πιάτο του δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των τριών κριτών, αφού είχε πολλά τεχνικά λάθη και όσο τα τόνιζαν ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, τόσο εκείνος ερχόταν σε αμηχανία. «Το πιάτο αυτό, αν σου το έφερναν, θα το έτρωγες;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον 38χρονο υποψήφιο, που είπε ότι θα έτρωγε το συγκεκριμένο πιάτο, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον κριτή, ούτε τον συμπαίκτη του. Τελικά την πολυπόθητη ποδιά για την είσοδο στο σπίτι του MasterChef κέρδισε ομόφωνα ο Κωνσταντίνος, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον μαγειρικό διαγωνισμό. «Ήξερα ήδη ότι δεν θα περνούσα», είπε για τη στιγμή που σήκωσε τον δίσκο για να δει, αν θα είχε από κάτω την ποδιά του.