MasterChef 2024: Αυτή είναι η 24άδα που μπαίνει στο σπίτι - Τέλος το bootcamp

H επίσημη ανακοίνωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Αυτή είναι η 24άδα που μπαίνει στο σπίτι - Τέλος το bootcamp

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φάση του bootcamp, απ' όπου προέκυψε η τελική 24άδα του φετινού MasterChef! Οι 19 παίκτες βρίσκονταν στον εξώστη από την αρχή του επεισοδίου, ενώ οι πέντε τελευταίες θέσεις παρέμεναν κενές, καθώς κάποιοι που είχαν περάσει στις οντισιόν κλήθηκαν να ξαναδοκιμαστούν, δίνοντας ευκαιρία σε παλιούς υποψηφίους να διεκδικήσουν μια θέση στο διαγωνισμό. Οι κουζίνες άναψαν ξανά στο πλατό, με τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχονται τη νέα φουρνιά παικτών και να εξηγούν τι θα ακολουθήσει.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των υποψηφίων, οι οποίοι παρουσίασαν εύγευστα και ευφάνταστα πιάτα, ανιχνεύοντας αστοχίες και δυνατά σημεία. Άλλοι εξέφρασαν τα παράπονά τους και ορισμένοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ετυμηγορία των κριτών, ωστόσο ο κύβος ερρίφθη και οι 24 σεφ που επελέγησαν από τη διαδικασία των οντισιόν, πήραν με την αξία τους την ποδιά και το εισιτήριο στο σπίτι του διαγωνισμού με ενθουσιασμό, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και ιαχές. Πλέον ανεβαίνουν οι παλμοί με τους διαγωνιζόμενους να ρίχνονται στις κουζίνες για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση

Η επίσημη ανακοίνωση για τους 24 που προκρίθηκαν στο MasterChef 2024

Πριν από λίγη ώρα, όταν ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο των οντισιόν, ο επίσημος λογαριασμός του Star στο Instagram ανακοίνωσε το σχήμα των 24 υποψήφιων MasterChef. «Έδωσαν τις πιο σκληρές μαγειρικές μάχες. Άντεξαν τις ανατροπές. Ήρθαν αντιμέτωποι με τους φόβους και το άγχος τους. Έγιναν αντίπαλοι της ήττας και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του #MasterChefGR. Οι Top 24 διαθέτουν θέληση, γνώσεις, δημιουργικότητα, στρατηγική και είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα μαγειρικά τους όπλα για τον τίτλο του MasterChef 2024. Βλέπετε τον νικητή ανάμεσά τους;», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση από τον σταθμό.

Ικανοποίηση από την πορεία του MasterChef

Εξυπακούεται πως ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, στο Star εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την πορεία του διαγωνισμού. Από την πρώτη στιγμή που έκανε πρεμιέρα το MasterChef κατάφερε να εκτοπίσει το Survivor και τον Σασμό από την πρώτη θέση.