Survivor 2024: Ανατροπή στην αποχώρηση, αυτή είναι η νέα τετράδα (24/1)

Ντέρμπι ανάμεσα σε Όλγα και Μαρία – Ποιον επέλεξε η Κατερίνα Δαλάκα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ανατροπή στην αποχώρηση, αυτή είναι η νέα τετράδα (24/1)

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στο Survivor, με τους παίκτες πλέον να μην αστειεύονται όταν πρόκειται για ψηφοφορίες αποχώρησης. Μετά την είσοδο των νέων παικτών το επίπεδο έχει ανέβει δραματικά και οι αγώνες παίζονται πλέον στον πόντο. Κατά συνέπεια, και τα κριτήρια με τα οποία οι παίκτες αποφασίζουν ποιος θα μείνει, έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηρά, κάτι που φάνηκε στη σημερινή ψηφοφορία.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Διασήμους, που κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, με την Κατερίνα Δαλάκα να ανακοινώνει τον τέταρτο. Κατά πόσο έχει επηρεάσει τους Κόκκινους η αψιμαχία του Αλέξη Παππά με τον Σωτήρη Λαμάι; Η MVP χρησιμοποίησε τη θέση της για να βγάλει προτεινόμενη τη Ζωή Ασουμανάκη, με την οποία είχαν διαπληκτισμό πριν από λίγη ώρα στην καλύβα; Όσον αφορά την ψηφοφορία, τελικά δεν έπαιξαν ρόλο οι διαπληκτισμοί. Είναι αξιοσημείωτο πως ήταν ψηφοφορία «φύλου», καθώς σε περίπτωση που ψηφιζόταν άντρας, γλίτωνε αυτόματα η Κρίστη Καθαργιά τη δοκιμασία της αποχώρησης, ενώ μία γυναίκα υποψήφια θα γλίτωνε τον Rob James Seymour.

Ανατροπή στην ψηφοφορία, τέσσερις νέοι υποψήφιοι στο Survivor

Κάθε ομάδα προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια, γι' αυτό και ο Αλέξης Παππάς δεν πήρε ψήφο. Όλγα και Μαρία έπαιξαν ψήφο-ψήφο μέχρι τέλους. Υποψήφια βγήκε η Όλγα Πηλιάκη με 6-5, που δήλωσε λακωνικά: «Δεν ξέρω αν το περίμενα. Είναι περίεργο ότι ο χθεσινός "Αλέξης" έγινε "Όλγα", αυτό μου προκαλεί εντύπωση, αλλά όπως και να 'χει δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, ούτε να αγωνιστώ. Θα αγωνιστώ, και αν είμαι άξια να παραμείνω, μακάρι να μείνω».

Κάπως έτσι, ο Rob δεν γινόταν να είναι προτεινόμενος, με τους Μαχητές να πηγαίνουν πάλι στην κάλπη για να επιλέξουν γυναίκα υποψήφια για αποχώρηση. Κι εκεί σημειώθηκε ντέρμπι ανάμεσα στη Χρύσα και τη Δώρα, που πάλεψαν επίσης στον «πόντο». Και εκεί έγινε η ανατροπή, αφού Το όνομα που έδειξε η «Μπλε» κάλπη ήταν εκείνο της Δώρας Νικολή, με 6-3 ψήφους και 1 ψήφο στην Μαριλίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιστικά είναι η καλύτερη γυναίκα των Μπλε, κάτι που άφησε άναυδους πολλούς, ακόμα και από την Κόκκινη ομάδα.

«Δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβίωσης τα παιδιά μαζί μου, ούτε εγώ μαζί τους. Όλοι ξέρουν τι προσφέρω στην ομάδα αγωνιστικά. Το γνώριζα ότι θα ψηφιστώ, και το εκμυστηρεύτηκα στον Rob, που δεν πίστευε ότι θα ψηφιστώ. Θέλω απλά να σκεφτούν τα παιδιά ότι κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε αυτούς που αγαπάμε πολύ. Ξέρω ότι είναι πιο κοντά και αγαπημένα μεταξύ τους, δεν μπορούν να ψηφιστούν και το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορούν να με βάζουν στη διαδικασία της μονομαχίας. Δεν θα κρατήσω σε κανέναν κακία», ανέφερε στις δηλώσεις της η Δώρα.

Την τετράδα συμπλήρωσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου

Στο τέλος ήρθε η ώρα της Κατερίνας Δαλάκα, που δήλωσε συγκλονισμένη για την απόφαση των μπλε να βγάλουν στον τάκο την πιο δυνατή τους παίκτρια. Εκείνη επέλεξε για 4η υποψήφια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, φέρνοντας έτσι μία εντελώς νέα τετράδα. «Το ήξερα, είμαι έτοιμη να μονομαχήσω», δήλωσε η τελευταία υποψήφια. Όλγα Πηλιάκη, Κρίστη Καθαργιά, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου αγωνίζονται για μία θέση στο Survivor.