Survivor: «Ντροπή σου Φάνη!» - Οργή στο twitter με την κίνηση του Μπολέτση στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο

«Ηγέτης από τα Lidl»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: «Ντροπή σου Φάνη!» - Οργή στο twitter με την κίνηση του Μπολέτση στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο

Μπορεί στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο του Survivor να συνέβησαν πολλά και διάφορα (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς) αλλά προς το τέλος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ο μαχητής, Φάνης Μπολέτσης, κι όχι αδίκως...

Ο Φάνης Μπολέτσης, γόνος γνωστής οικογενείας (δείτε εδώ περισσότερα), στις πρώτες του δηλώσεις πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα ψυχολογίας και είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα τρία», και στο χθεσινό επεισόδιο με την κίνησή του ως προς την συμπαίκτριά του, Δώρα Νικολή, απέδειξε πως όντως θα παίξει με στρατηγική και πως όντως όλα είναι θέμα ψυχολογίας.

Τι έκανε ο Φάνης Μπολέτσης και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Για όσους δεν παρακολούθησαν το επεισόδιο, κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού μετά την ήττα των μπλε, ο Φάνης Μπολέτσης ήταν κάποιος από αυτούς που ψήφισαν την Δώρα ως προτεινόμενη προς αποχώρηση λέγοντας ξεκάθαρα πως ενώ είναι πολύ καλή αγωνιστικά, δεν μπορεί για συναισθηματικούς λόγους να ψηφίσει κάποια άλλη κοπέλα.

Το κοινό εννοείται πως εξοργίστηκε με την κίνηση αυτή και έτρεξε στο αγαπημένο του Χ (πρώην twitter) να εκφράσει την άποψή του "σταυρώνοντας" τον Φάνη!