Survivor 2024: Ένταση ανάμεσα σε Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Αντωνά και Αλέξη Παππά: «Έπεσα στην παγίδα...»

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ένταση ανάμεσα σε Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Αντωνά και Αλέξη Παππά: «Έπεσα στην παγίδα...»

Πρωταγωνιστής στο σημερινό επεισόδιο του Survivor είναι ο Χρήστος Βολικάκης, που εξαπέλυσε τα πυρά του στη Μαρία Αντωνά, και κυρίως στον Αλέξη Παππά. «Ουσιαστικά παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου χωρίς τελειωμό. Χτες (23/1) έγινε ο τσακωμός μετά την τελική ψηφοφορία που βγήκαν όλοι οι μονομάχοι. Είπε ο Σάββας να βγούμε όλοι να πούμε τι έχει πει ο καθένας για τον άλλον, τι μας πειράζει, λόγια που έχουν ειπωθεί, παρεάκια που έχουμε δει να πηγαίνουμε στη θάλασσα να μιλάνε γιατί εκεί δεν έχει κάμερες... Βλέπω ανθρώπους διαφορετικούς on και off camera. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο», είπε αρχικά.

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας πήρε το μέρος του Σάββα Γκέντσογλου, που ζήτησε εξηγήσεις από την Μαρία Αντωνά σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία, και κάπου εκεί ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσά τους. «Δεν θυμάμαι τώρα ποιος το είπε. Λέω όμως, “Υπάρχει δεύτερη επιλογή; Αν υπάρχει, να την δούμε”. Ήθελα να δω τι γίνεται», είπε ο Χρήστος Βολικάκης, οι υπόλοιποι «Κόκκινοι» ισχυρίστηκαν ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στη Μαρία Αντωνά και άλλαξε τη στάση του, με εκείνη να γίνεται έξαλλη και να ξεστομίζονται βαριές κουβέντες: «Γιατί εστιάζεις σ' εμένα; Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Προσωπικά σου έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, ντροπή σου»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο Αλέξης Παππάς που ήταν ξεκάθαρος: «Αν θες να φύγεις, μην μας τρομάζεις. Φύγε! Γιατί το έχεις πει πενήντα φορές. Πριν από πέντε λεπτά έλεγες ότι με εμπιστεύεσαι», με τον Χρήστο Βολικάκη να απαντάει: «Έπεσα στην παγίδα σου. Αν μου ξαναφωνάξεις, όπως φώναζες πριν, γιατί εμένα δεν μου έχει φωνάξει ούτε ο πατέρας μου... Τελείωσε το πανηγύρι, συνέχισε τον δρόμο σου κι εγώ τον δικό μου. Θα τα πούμε έξω. Αν θες να τα πούμε εκτός παιχνιδιού σαν φίλοι. Προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό».

Το θέμα συνεχίστηκε και σε συνέντευξη του Χρήστου Βολικάκη, που είπε σε προσωπική του συνέντευξη: «Μου έλεγαν έξω πριν μπω, πρόσεχε τους παλιούς παίκτες, έχουν εμπειρία και θα παίξουν το παιχνίδι τους. Τότε δεν είχα δώσει σημασία, τώρα όμως σκέφτομαι αυτά τα λόγια και σκέφτομαι πόσο δίκιο είχαν». Και κατέληξε: «Ειπώθηκαν πράγματα που είναι αληθινά, βέβαια φυσικά κανείς δεν παραδέχτηκε τίποτα, κανείς δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Παρεάκια και υποομάδες δεν υπάρχουν... Η μία ψήφος είναι πασπαρτού, πάει στον έναν και στον άλλον... Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς, που μου είπε ότι εκτέθηκα που τον ψήφισα. Έψαχνε απεγνωσμένα δύο μέρες να δει ποιος τον ψήφισε. Συνεχώς με ρωτούσε και γι' αυτό σκέφτηκα τι μπορεί να θέλει να δει. Μετράει κεφάλια για να δει αν θα είναι υποψήφιος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Αντωνά: Με ξύλινα πατώματα, τζάκι και πισίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με τον Άρη Σοϊλέδη

Survivor 2024: Αποχώρησε επεισοδιακά εχθές 24/1 ο Χρήστος Βολικάκης - Αυτή είναι η σύζυγός του που τον περιμένει έξω

Survivor 2024: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε (24/1)

Survivor 2024: Αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου «θάβει» την Κατερίνα Δαλάκα - «Αφήστε την να εκτεθεί»

Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού (24/1)

Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά την αποχώρηση του Χρήστου: «Όλο αυτό είναι μία αχαριστία»

Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

Survivor: Από φίλες εχθροί – Τι συνέβη με Δαλάκα & Χατζηανδρέου

Survivor: «Ντροπή σου Φάνη!» - Οργή στο twitter με την κίνηση του Μπολέτση στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο

Survivor: Θρήνος στην οικογένεια της Όλγας Πηλιάκη - Ο θάνατος που ακόμα δεν της έχει ανακοινώσει η παραγωγή