Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά την αποχώρηση του Χρήστου: «Όλο αυτό είναι μία αχαριστία»

«Δεν το δέχομαι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά την αποχώρηση του Χρήστου: «Όλο αυτό είναι μία αχαριστία»

Αναστάτωση έφερε η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη από το Survivor με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπάει σε κλάματα αμέσως μετά. Να θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής της ποδηλασίας είχε εμφανιστεί έξαλλος με τον Αλέξη Παππά, αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του πριν από το αγώνισμα, εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις, που παρατήρησε κατά τη σύντομη παραμονή του στο παιχνίδι. Όπως ισχυρίστηκε είναι τόσα πολλά, που τον πνίγουν.

Ο Χρήστος Βολικάκης στο φινάλε είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς». Αμέσως μετά ανακοίνωσε πως φεύγει από το Survivor, δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική του υγεία, κλείνοντας έτσι αυτό το κεφάλαιο...

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση του Χρήστου

Ο Γιώργος Λιανός συνέχισε να εξηγεί τους κανόνες του σημερινού αγωνίσματος και το έπαθλο για το οποίο διαγωνίζονται οι δύο ομάδες, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως η Ασημίνα δεν ήταν καλά. Κλαίγοντας γύρισε στο πλευρό του Αλέξη Παππά και είπε, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή: «Γιώργο στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν πολύ αχάριστοι άνθρωποι. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι στον Χρήστο έδωσα πάγο και τον βοήθησα με το πόδι του, και όλο αυτό είναι μία αχαριστία. Επειδή πέρασα πέρσι από μία αχαριστία, κι εγώ και η Κατερίνα, δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι άλλος να με δείξει με το δάχτυλο. Δεν το δέχομαι!». Η παίκτρια ένιωσε εκτεθειμένη από όσα είπε ο Χρήστος Βολικάκης, με τον Αλέξη Παππά να την καθησυχάζει και να λέει πως εκείνη είχε δίκιο. «Ξέρεις μέσα σου ποια είσαι. Αν είχε δίκιο ο οποιοσδήποτε θα καθόταν εδώ μέσα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν θα 'φευγε».