Survivor 2024: Αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου «θάβει» την Κατερίνα Δαλάκα - «Αφήστε την να εκτεθεί»

Φιλία τέλος;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου «θάβει» την Κατερίνα Δαλάκα - «Αφήστε την να εκτεθεί»

Η ένταση και η απρόσμενη αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη στο αποψινό (24/1) επεισόδιο του Survivor 2024 δεν έμεινε χωρίς... απόνερα, αφού ανάμεσα στα όσα είπε ο ποδηλάτης πριν πάρει την τελική απόφαση να αποχωρήσει ήταν και ορισμένες σοβαρές αποκαλύψεις για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, ο Χρήστος Βολικάκης ανέφερε: «Μάλλον είμαι τρελός, με έβγαλαν ψεύτη, δεν ξέρω τι άλλο. Άκουσα έξω απ' το συμβούλιο, και κανένας δεν θα το παραδεχτεί: “Αφήστε την Κατερίνα Δαλάκα να εκτεθεί με τον πανηγυρισμό που έκανε”. Αν κάποιος είναι ντρόμπρος, να πει ποια γυναίκα το είπε... Ήταν πολύ καλή της φίλη». Αμέσως η Κατερίνα ρώτησε ποιος μπορεί να είπε κάτι τέτοιο, καθώς την αφορούσε άμεσα, με τον Χρήστο να λέει στο τέλος πως η παίκτρια που την «έθαβε» ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αμέσως απάντησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα

Η αντίδραση της παίκτριας ήταν άμεση, που αντεπιτέθηκε με ατάκες που έχει πει για τον Σάββα Γκέντσογλου και την Κρίστη Καθαργιά, ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα σε Χρήστο και Ασημίνα που εκτυλίχθηκε για αρκετή ώρα, χωρίς ωστόσο να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Δείτε επίσης: Survivor: Από φίλες εχθροί – Τι συνέβη με Δαλάκα & Χατζηανδρέου

Αυτή η δήλωση φαίνεται πως επηρέασε την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό το παιχνίδι εγώ το έχω αγαπήσει κάπως αλλιώς, έχω έρθει για να αγωνίζομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η τοξικότητα, ούτε αυτή η τρέλα που επικρατεί. Επειδή είμαι πολύ πλήρης από το παιχνίδι οπότε αν συνεχιστεί όλο αυτό και γίνει ακόμα δύσκολο, θα γυρίσω στο σπίτι μου γιατί πάνω από όλα με νοιάζει να είμαι ψυχικά καλά. Αυτή την κατάσταση δεν την αντέχω. Δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».