Survivor 2024: Πόσα χρήματα πήρε ο Χρήστος Βολικάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Τι ισχύει με το συμβόλαιό του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πόσα χρήματα πήρε ο Χρήστος Βολικάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Ο Χρήστος Βολικάκης, στο χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor, αφού "πέταξε τις βόμβες του" κι έκανε άνω κάτω την ομάδα του, την ομάδα των Κόκκινων, ανακοίνωσε στην παραγωγή, μπροστά στις κάμερες, πως θέλει να φύγει οικειοθελώς αναφέροντας ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους, και κάπως έτσι η παραγωγή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να τον αποδεσμεύει επιτόπου εκείνη την στιγμή.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω σε κανέναν άνθρωπο, ούτε να εκθέσω κανέναν άνθρωπο, προέχει η ψυχική μου υγεία είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Δεν μπορώ να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό! Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την αμοιβή του Χρήστου Βολικάκη στο Survivor

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση, ρήτρα που τους δεσμεύει να πληρώσουν έως και 50.000 αν πουν μια μέρα πως θέλουν να φύγουν, ο Χρήστος Βολικάκης δεν χρειάζεται να μπει σε αυτή την διαδικασία καθώς πριν μπουν στο παιχνίδι είχαν συμφωνήσει ομόφωνα πως μόνο για ιατρικούς λόγους θα μπορεί να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς χωρίς να πληρώσει την συγκεκριμένη ρήτρα. Αξίζει να τονιστεί πως και οι ψυχολογικοί λόγοι θεωρούνται ιατρικοί άρα ουσιαστικά ο Χρήστος δεν "πάτησε" καμία συμφωνία και κανέναν κανονισμό.

Συμπέρασμα αυτού, με βάση το ότι αμειβόταν εβδομαδιαίως με 4.000 ευρώ, τώρα που αποχώρησε θα πάρει 12.000 γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.