Κωνσταντίνος Βασάλος: Καταιγιστικός για το Survivor - «Η παραγωγή μας δίνει...», «Φάσωμα έχει γίνει»

«Το πιο ακραίο...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Καταιγιστικός για το Survivor - «Η παραγωγή μας δίνει...», «Φάσωμα έχει γίνει»

Με ένα νέο καταιγιστικό επεισόδιο, όλο αποκαλύψεις, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι The Raw House στο Youtube που αφορούσε το Survivor κι έβγαλε στην φόρα... πολλά και διάφορα!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυο συμμετοχές του στο παιχνίδι, σε πράγματα που δεν βλέπουμε αλλά συμβαίνουν πίσω από κάμερες, αποκαλύπτοντας τι δίνει η παραγωγή στους παίκτες, πως μπορεί να κλέψει ένας παίκτης αλλά και ποιος συμπαίκτης του τον δυσκόλεψε αρκετά στην συμβίωση.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor

«Μας δίνουν δυο μπανάνες κι ένα gatorade αλλά όσα περνάει ο καιρός, μήνα με τον μήνα αυξάνεται αυτό, μετά πάμε τρεις μπανάνες και στο τέλος είχαμε τέσσερις μπανάνες πριν το αγώνισμα. Αυτά δεν βλέπει ο τηλεθεατής. Τα αγόρια επίσης είχαμε οδοντόβουρτσα και χαρτί υγείας και τουαλέτα πάντα στην φύση. Οδοντόκρεμα είχε όλη η ομάδα και τα κορίτσια είχαν και ξυραφάκι, τσιμπιδάκι για τα φρύδια και σερβιέτες. Τουαλέτα όλα στη φύση»

Για το αν έκαναν μπάνιο καθημερινά οι παίκτες ο Κωνσταντίνος απάντησε: «Για μένα θα μιλήσω γιατί κάποιοι δεν κάνανε και βρωμάγανε η αλήθεια είναι. Εγώ έκανα κάθε μέρα μπάνιο, δεν ήθελα να μυρίζω ποτέ και πήγαινα στο ποτάμι, γιατί τις έξι μέρες από τις επτά μέναμε στο ποτάμι δεν μέναμε στην παραλία που βλέπετε λόγω γυρισμάτων και λόγω συμβουλίου γιατί το βράδυ οι βάρκες δεν φεύγουν μετά το συμβούλιο να μας πάνε στις παραλίες οπότε μέναμε σε fake camp τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στην ίδια λογική με της παραλίας και το πρωί που ξύπναγα πρώτα σιμοχέ μετά μπάνιο και μετά άραγμα. Είχα κλέψει και λίγο καφέ από την ένωση, το πάρτι που είχε γίνει, έφτιαχνα τον καφέ μου αραλίκι, ποτάμι, ήλιο, πουλάκια, αυτό»

Στην ερώτηση ποιος παίκτης ήταν δύσκολος στη συμβίωση, λέγοντας: «Η Μελίνα Μεταξά μου έβγαλε την πίστη πέρυσι στο παιχνίδι, ασχολούνταν μόνο μαζί μου χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω αν είχε εμμονή, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της. Παρακολουθούσε συνεχώς τι λέω και που πάω».

Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι; «Οι τρεις καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ντάνος και ο Άρης Σοϊλέδης και από τα κορίτσια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Στέλλα Ανδρεάδου. Την Κατερίνα Δαλάκα δεν την βάζω στο top 3, ήταν καλή παίκτρια αλλά δεν ήταν αυτό που ήταν τα κορίτσια»

Η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ.

Δεν γνωρίζω αν στο Survivor 2017 υπήρξε σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε παίκτες. Εγώ δεν έχω κάνει σεξ στο Survivor. Φάσωμα έχει γίνει. Να θυμίσω ότι έχουν παίξει κάποια από αυτά και στην τηλεόραση, όπως πέρυσι του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα»

Όσον αφορά την 4η συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα: «Δεν θεωρώ δίκαιο που η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, εφόσον αποβλήθηκε. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους παίκτες, γιατί εκείνη αφού έχει πάει τέσσερις φορές και αν το δεις μόνο από την εμπειρία έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη καλά κάνει και πάει γιατί βγάζει λεφτά. Τα λεφτά που έχει βγάλει από το Survivor, δεν τα βγάζεις εύκολα»

Τέλος, όταν τον ρώτησαν αν τελικά γίνεται ντελίβερι στον Άγιο Δομίνικο εκείνος απάντησε: «Από κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι ξύπνιοι και το ψάχνουν λίγο παραπάνω γίνεται ναι. Αν είσαι λίγο δραστήριος πιάνεις τον φύλακα και του λες, αυτός είναι ο αριθμός μου και του λες μετέφερέ του λεφτά, του μεταφέρει τα λεφτά κι αυτός σου φέρνει φαγητό.

Εννοείται ότι έχω δει να τρώνε κρυφά. Πέρυσι το τι σκουπίδια φάγαμε, το τι κλεψίματα γίνανε, άλλοι κλέβανε τσιγάρα. Όλο βγήκε και προς τα έξω και χάλασε και το παιχνίδι. Εγώ υπήρξα κλεπταποδόχος, γιατί φοβόμουν πάρα πολύ να με δουν να κλέβω για να μην πέσω στα μάτια της παραγωγής. Έκατσα με πολλούς όμως που είχαν κλέψει πράγματα, η πείνα είναι απερίγραπτη. Το πιο ακραίο που έχω φάει είναι ρύζι πεταμένο πέντε ημερών που είχε μούχλα, ομελέτα σάπια και πολλά άλλα».