Survivor spoiler 28/1: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Κυριακής

Διάσημοι ή μαχητές;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/1: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Κυριακής

Πως και πως αναμένουμε εμείς οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor το επεισόδιο της Κυριακής 28/1! Πρώτον γιατί θα είναι το πρώτο επεισόδιο μετά την επεισοδιακή οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη και δεύτερον γιατί οι Διάσημοι με μείον δυο παίκτες πλέον (αφού έφυγε κι από την κανονική διαδικασία αποχώρησης η Κρίστη Καθάργια) θα πρέπει να παίξουν για την πρώτη ασυλία της 4ης εβδομάδας απέναντι από τους μπλε.

Μπορεί η ψυχολογία των παικτών στην παραλία των Διάσημων με όλα αυτά που έχουν συμβεί να είναι παράξενη, αλλά από ότι φαίνεται με την παραμονή της Χρύσας στο νησί, θα δυναμώσουν αρκετά αγωνιστικά.

Ποιοι κερδίζουν την Κυριακή στο Survivor την πρώτη ασυλία της 4ης εβδομάδας

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, λοιπόν, την Κυριακή θα κόψουν το νήμα των αγώνων ασυλίας οι Διάσημοι. Σίγουρα η νίκη τους στις ασυλίες δεν θα είναι μόνο μία αυτή την εβδομάδα... Να με ακούτε εμένα, η Έφη ξέρει... Τίποτα από αυτά, ωστόσο, δεν είναι επιβεβαιωμένο. Θα κρατήσω μικρό καλάθι και θα επανέλθω με σίγουρο spoil μέσα στις επόμενες ημέρες...

Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

«Μια όμορφη εμπειρία ζωής έκλεισε για εμένα, ένα παιχνίδι που γίνεται τρόπος ζωής και μαθαίνεις να εκτιμάς περισσότερο κάποια πράγματα στην έξω ζωή.

Ίσως και να ήθελα να κάτσω παραπάνω, αλλά κάποιες αξίες-ηθική-αρχές-ιδανικά στην ζωή μου δεν αλλάζουν και φυσικά η υγεία μου και η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από όλα.

3 βράδια είχα να κοιμηθώ σκεπτόμενος τι γίνεται πόσο ψέμα και υποκρισία υπάρχει τελικά. Ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα και έβλεπα.

Είμαι ένα απλό παιδί και δεν θέλω να ασχολούμαι με τοξικούς ανθρώπους, με ανθρώπους διπρόσωπους που άλλη συμπεριφορά έχουνε on camera και άλλη off camera. Με ανθρώπους που προτιμούν να πατήσουν και να εκθέσουν άλλους ανθρώπους για να παραμείνουν άλλη μια εβδομάδα στο παιχνίδι.

Εγώ όμως έφυγα γιατί τα χρήματα στη ζωή μου δεν είναι το παν και δεν θα μπορούσα ποτέ να πατήσω επι πτωμάτων όπως έκαναν κάποιοι άλλοι παίχτες για να παραμείνουν έστω μια εβδομάδα ακόμα.

Μακάρι να έδειχναν τα πάντα, να είχε παντού κάμερες εκεί θα γελούσαμε πραγματικά με την συμπεριφορά κάποιων παιχτών.

Ο κόσμος βλέπει και κρίνει τους αληθινούς ανθρώπους απο τους ψεύτικους και ύπουλους ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν on camera κάτι άλλο από αυτό που είναι τελικά στην πραγματικότητα.

Εύχομαι το φετινό survivor να το κερδίσει μαχητής από την μπλε ομάδα αληθινά παιδιά που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και όχι επαγγελματίες παίχτες ριάλιτι.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίζετε μέσα από την καρδιά μου αλλά και την παραγωγή του survivor για την άψογη συνεργασία που είχαμε. @survivorgreece @skaitv.gr @acunmedya

Επιστρέφω στην αγαπημένη μου οικογένεια στους δικούς μου ανθρώπους, και περιμένω πως και πως να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδάκι μου και τα ανιψάκια μου που μου έχουν λείψει τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο χρυσός ποδηλάτης.