Survivor spoiler 28/1: Έκτακτο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Διάσημοι ή Μαχητές;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 28/1: Έκτακτο! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Επιστρέφει σε λίγη ώρα το Survivor μετά από την τριήμερη ανάπαυλα, την οποία χρειάστηκαν οι «Διάσημοι» για να «γλείψουν τις πληγές τους». Πέρα από την αποχώρηση της εβδομάδας, που ήταν η Κρίστη Καθαργιά, ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα ήταν η οικειοθελής και επεισοδιακή έξοδος του Χρήστου Βολικάκη, που πριν ανακοινώσει πως φεύγει απ' το παιχνίδι εξέθεσε πολλές συμπεριφορές παιχτών που δεν έχουμε δει on camera.

Αλέξης Παππάς και Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκαν στο επίκεντρο, και παρότι αρχικά αρνήθηκαν τις κατηγορίες του (πρώην πλέον) συμπαίκτη τους, φαίνεται από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου ότι όσα είπε δεν πρόκειται να περάσουν έτσι. Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις λίγες ώρες αργότερα καλούνται να υπερασπιστούν την ομάδα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα απέναντι στους «Μαχητές», που από την πλευρά τους σαφώς είναι ψυχολογικά ανεβασμένοι έχοντας αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 28/1: «Είναι ντροπή της!», «Γιατί την έκανες να κλάψει;» - Στη φόρα όλη η αλήθεια για την Ασημίνα και τον Αλέξη Παππά

Survivor Μπλε Ομάδα

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor;

«Κόκκινοι» και «Μπλε» παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης. Μπορεί η ψυχολογία των πρώτων να είναι περίεργη μετά απ' όσα έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους η νίκη φαντάζει μονόδρομος για εκείνους. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με πάθος και το σκορ ανεβαίνει ψηλά. Επιπλέον δέλεαρ για τη νίκη είναι το απολαυστικό έπαθλο που συνοδεύει την ομάδα που θα πάρει την ασυλία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, σήμερα (28/1) νικητές στον αγώνα ασυλίας θα είναι οι «Διάσημοι». Αυτή είναι μία καλή αφετερία, μετά από μία αντικειμενικά κακή εβδομάδα για εκείνους, και δεν αποκλείεται να έχουμε «αντεπίθεση» μέσα στις επόμενες μέρες. Αμέσως μετά οι «Μαχητές» θα κληθούν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο, με τον Rob James Seymour να μοιάζει φαβορί, μετά από δύο σερί ψηφοφορίες που βγήκε στον τάκο. Δείτε εδώ τι δήλωσε η σύζυγός του για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Survivor Κόκκινη Ομάδα