Survivor 29/1: «Έχω ένα γιο, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού! Εδώ και 6,5 χρόνια...» - Σπάραξε στο κλάμα ο Σωτήρης Λαμάι μιλώντας για το παιδί του

«Δεν ένιωθα τα πόδια μου, δούλευα 20 ώρες την ημέρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 29/1: «Έχω ένα γιο, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού! Εδώ και 6,5 χρόνια...» - Σπάραξε στο κλάμα ο Σωτήρης Λαμάι μιλώντας για το παιδί του

Ο Σωτήρης Λαμάι αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor 2024. Ο επιχειρηματίας και γνωστός Tik Toker έχει ενταχθεί στην ομάδα των μαχητών και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του ριάλιτι βλέπουμε τον έντονο και εκκεντρικό χαρακτήρα του.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει τον πιο σκληρό Σωτήρη Λαμάι, ωστόσο τη Δευτέρα 29/1 έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του. Πιο αναλυτικά, ο παίκτης μίλησε για τη ζωή του, τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι σήμερα, λυγίζοντας όταν αναφέρθηκε στο γιο του.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 29/1: Αυτός είναι ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση!

Ο Σωτήρης Λαμάι και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ένα δεκάχρονο παιδί, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Τότε ήταν μάλιστα, που ο παίκτης δάκρυσε καθώς ο κύριος λόγος που αγωνίζεται είναι για να μη λείψει τίποτα στο παιδί του.

Η συγκίνηση του Σωτήρη Λαμάι για τον γιο του και την οικογένειά του

«Έχω ένα γιο, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια με τον Άγγελο περνάμε μεγάλο αγώνα, είναι ένας μαραθώνιος για εμένα. Είναι ο στόχος της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ κοντά να φτάσω και να δω τον Άγγελο μου εκεί που έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου.

Πολύ άγχος με το παιδί, να μην έχω σπίτι, ήμουν σε ενοίκιο και πουλήθηκε ξαφνικά. Δεν είχα λεφτά, τίποτα και κλαίγαμε. Βοήθεια είχα μόνο από τους γονείς μου. Δούλευα 5μερα, 10 το πρωί με 10 το βράδυ για να πάρω 60 ευρώ. Δεν ένιωθα τα πόδια μου, δούλευα 20 ώρες την ημέρα, είχα πείσμα, υπομονή. Έλεγα ξανά και ξανά. Ο Θεός είναι μεγάλος, έχει για όλους μας», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.

Όσα δεν ξέρετε για τον Tik Toker του Survivor 2024

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες.

Έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Έρχεται στο Survivor για να το κερδίσει, δεν του αρέσει να είναι δεύτερος και δεν τα παρατάει ποτέ!

Survivor - Σωτήρης Λαμάϊ