Survivor: ''Ξεκαρδίστηκαν'' στα γέλια Αντωνά και Λιανός - Η επική στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μιμείται τον Χρήστο Βολικάκη

«Να μου ''γυρίζει'' το μυαλό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: ''Ξεκαρδίστηκαν'' στα γέλια Αντωνά και Λιανός - Η επική στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μιμείται τον Χρήστο Βολικάκη

Στο σημερινό 29/1 επεισόδιο του Survivor 2024 είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει στη μνήμη της τον πρώην συμπαίχτη της, Χρήστο Βολικάκη την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, που γυρίζονται τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Η Δαλάκα έφερε πόντο στην ομάδα της και έτσι είχε ανεβασμένη διάθεση. Ο τρόπος μάλιστα που χτύπησε τα πόδια της στον πάγκο τους θύμισε τον Βολικάκη. Στη συνέχεια, λοιπόν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Λιανός μιμήθηκαν τον ολυμπιονίκη και τον τρόπο, που περπατούσε με τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάει σε γέλια (δείτε εδώ το άδειασμα του Βολικάκη για τη Αντωνά από την Ελλάδα).

Η στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μιμείται τον Χρήστο Βολικάκη

«Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης!», είπε η Μαρία Αντωνά.

«Πολύ βάραγε τα πόδια. Του έλεγα, ότι έτριζαν τα πατώματα....Με τρέλανε, πήγαινε εκεί που έτρυζε το ξύλο, να μου ''γυρίζει'' το μυαλό, δεν υπάρχει χειρότερο από το να με ξυπνήσεις», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αποκάλυψη του Βολικάκη για τη σχέση Δαλάκα και Γκέντσογλου

Ο ποδηλάτης μίλησε την Δευτέρα 29/1 στο Fays Time για την εμπειρία του στο παιχνίδι, λέγοντας πως μετάνιωσε που μπήκε, παρόλο που ο λόγος της συμμετοχής του ήταν καθαρά οικονομικός, ενώ έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωσε πίσω από τις κάμερες, όταν εκείνες δεν κατέγραφαν τις συμπεριφορές ορισμένων.

Αφού αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της Κατερίνας Δαλάκα με τον Σάββα Γκέντσογλου, καθώς πολλοί έχουν παρατηρήσει πως έχουν έρθει πολύ κοντά και όχι μόνο φιλικά.

Σχετικά λοιπόν με το αν έχουν έρθει πιο κοντά - όχι φιλικά - η Κατερίνα με τον Σάββα Γκέντσογλου, σχολίασε: «Έχουν έρθει πιο κοντά και κάνουν παρέα. Ο Παππάς τους έχει πλευρίσει και μαζί και με την Ασημίνα είναι μια παρέα. Αν έρθουν έρθει τώρα κοντά δεν ξέρω».