Survivor 30/1: Παίκτρια καταγγέλλει δημόσια τον Rob - «Βάλαμε να φάμε και αερίστηκε! Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;»

«Με έχει κουράσει! Είναι ο μόνος, που βρωμάει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 30/1: Παίκτρια καταγγέλλει δημόσια τον Rob - «Βάλαμε να φάμε και αερίστηκε! Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;»

Με αφορμή τους δύο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, που προέρχονται από την ομάδα των μαχητών είδαμε την Χρύσα να παραδέχεται την Τρίτη 30/1 πως θα ήθελε να αποχωρήσει ο Rob James από το Survivor 2024.

Η παίκτρια εξήγησε στην προσωπική της συνέντευξη, πως ο Rob δεν τηρεί τους γενικούς κανόνες υγιεινής και μάλιστα αερίστηκε μπροστά στην ομάδα του την ώρα, που είχαν προετοιμάσει το γεύμα τους στην καλύβα.

Η Χρύσα με τη σειρά της τόνισε, πως οι συνθήκες προσωπικής υγιεινής προφανώς και είναι πολύ διαφορετικές για όλους σε σχέση με αυτές της κανονικής τους ζωής, ωστόσο παρατηρεί ο Rob να μην έχει γενικότερα την αίσθηση της καθαριότητας.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άσχημα μαντάτα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Χρήστο Βολικάκη

Τα παράπονα της Χρύσας για τον Rob James

«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob με έχει κουράσει. Βάλαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος και πραγματικά δεν το λέω έτσι. Όλοι είμαστε άπλυτοι, έχουμε θάλασσα, το παλεύουμε. Είναι ο μόνος, που βρωμάει.

Τις κουβέρτες, που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως κάνουμε όλοι. Όπως είναι πέφτει και κοιμάται στην άμμο, τα φύλα, στα χώματα...μόνο εγώ λείπω πάνω από την κουβέρτα. Αλήθεια δε μπορώ. Η υγιεινή εμένα με επηρεάζει πάρα πολύ», είπε η Χρύσα.

Το ξέσπασμα της συζύγου του για τους μπλε

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η γυναίκα του Rob James Seymour, Δήμητρα Βαρώνου μιλάει για τον άντρα της και αποκαλύπτει τις τελευταίες συγκινητικές στιγμές που έζησαν μαζί λίγο πριν μπει εκείνος στο Survivor και άγνωστες στιγμές του χαρακτήρα του και της κοινής τους ζωής, ενώ μεταξύ άλλων κάνει και μια αποκάλυψη: Ότι έχουν σκεφτεί να βαφτιστεί εκείνος Χριστιανός μόλις βγει από το παιχνίδι.

Ποιες ήταν οι τελευταίες εικόνες που κρατάς στον αποχωρισμό σου από τον Rob και πως τις περάσατε;

Ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού μας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πέντε ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου που ήρθε το ταξί από την παραγωγή για να τον πάρει. Αυτές τις τελευταίες ώρες τις περάσαμε αγκαλιά, προσπαθούσα να μην κλάψω για να μη με δει στενοχωρημένη. Δεν ήθελα να με δει κλαμμένη πριν φύγει. Τον αγκάλιασα και του είπα να μείνει ο εαυτός του και να μην ξεχάσει ποτέ ότι είναι ένα παιχνίδι.

Ανησύχησες όταν τον είδες να καταρρέει από εξάντληση;

Στην αρχή που τον είδα στο τρέιλερ να έχει εξαντληθεί τελείως και να χάνει όλες τις δυνάμεις του, τρελάθηκα, μετά όμως που είδα ότι ήταν στα πλάνα με το συμβούλιο, ηρέμησα και κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Rob James Seymour Δήμητρα Βαρώνου

Instagram @robjamesseymour

Θύμωσες που του την έπεσαν οι άλλοι και έλεγαν ότι το έκανε στα ψέματα;

Δεν έδωσα καμία βάση σε αυτά που έλεγαν και ούτε μπορώ να τους κατηγορήσω, γιατί δεν ξέρουν ότι ο Rob δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που θα παίξει θέατρο, δεν προσποιείται. Έτσι όπως τον βλέπω στο παιχνίδι, έτσι είναι και στο σπίτι και είμαι υπερήφανη που δεν έχει αλλάξει. Δεν του αρέσουν τα κουτσομπολιά, οι καβγάδες και οι ίντριγκες. Επομένως ήταν εντελώς άτοπο όταν τον κατηγόρησαν ότι το έκανε ψέματα, δεν είχε λόγο να προσποιηθεί για να κερδίσει κάτι. Την ελάχιστη αντίληψη να είχε κάποιος θα καταλάβαινε ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις του.

Το περίμενες;

Πριν ακόμα μπει ο Rob στο Survivor, ξέραμε ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί αυτό, επειδή μας ενημέρωσαν για την συμμετοχή του την τελευταία στιγμή, δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και εκείνος δεν είχε προλάβει να κάνει την κατάλληλη προετοιμασία σε ασκήσεις αντοχής. Αν και του αρέσει η γυμναστική, είναι ολοφάνερο ότι δεν είχε κάνει προπόνηση σε στίβους για να βελτιώσει την αντοχή του. Επιπλέον με την απότομη διακοπή του φαγητού, ο οργανισμός του έχει πάθει σοκ, φάνηκε ότι είναι αδύναμος και ότι δεν είχε άλλο να δώσει.

Συγκινήθηκες όταν τον είδες να προσεύχεται;

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι περισσότεροι είναι προτεστάντες, αλλά γενικά οι γονείς του δεν είναι μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια, είναι τυπικά στα χαρτιά χριστιανοί. Τώρα όμως που ο Rob ζει στην Ελλάδα και βλέπει πως είναι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, του αρέσει πάρα πολύ, όπως και τα έθιμά μας. Χαίρομαι που αρχίζει να έχει πίστη και παίρνει δύναμη από αυτήν, γιατί κατάλαβε ότι είναι σημαντικό να πιστεύουμε σε κάτι ανώτερο από εμάς. Έχουμε αρχίσει και επισκεπτόμαστε μαζί μοναστήρια και εκκλησάκια, έχει αρχίσει να κάνει τον σταυρό του – αν και πολλές φορές τον κάνει λάθος και τον διορθώνει η μαμά μου - μαθαίνει τους Αγίους μας. Μάλιστα στις επόμενες σκέψεις μας, έχουμε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου, μήπως βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος και έχουμε βρει και τις νονές του, την ξαδέρφη μου και μια κοινή μας φίλη.

Rob James Seymour Δήμητρα Βαρώνου

Instagram @robjamesseymour

Ποια στιγμή δάκρυσες για αυτόν;

Κάποιες στιγμές δακρύζω από τα γέλια όταν τον βλέπω να είναι τόσο χαλαρός. Γενικά όμως είναι χαλαρός στη ζωή του ο Rob, με άγχος μηδέν, σε αντίθεση με εμένα. Για αυτό μάλλον βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Του λέω καμμιά φορά ότι θα ζήσει πολλά χρόνια έτσι που το πάει. Υπάρχουν όμως και στιγμές που πραγματικά με κάνει και δακρύζω όταν τον βλέπω να προσπαθεί και να μην έχει άλλες δυνάμεις. Θέλω με κάποιο τρόπο να τον πάρω μια αγκαλιά, και να του στείλω όση δύναμη έχω. Επίσης συγκινούμαι όταν τον βλέπω να έχει τόσο καλές προθέσεις και να μην καταλαβαίνει ότι κάποιοι – παρόλο που τον θεωρούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και τους έχει φέρει κάποιες νίκες - θα τον ήθελαν έξω από την ομάδα του, το είδαμε κιόλας να συμβαίνει αυτό. Στενοχωρήθηκα πολύ για το πως πιθανόν να ένιωσε στην ψηφοφορία με αυτό που είχε προτείνει με τον Άγγελο, γιατί νόμιζα πως ήθελαν να κρατήσουν την ομάδα τους ενωμένη. Δεν είχε καταλάβει ότι στα μάτια τους είναι ο αδύναμος κρίκος και θέλουν να τον διώξουν.

Πότε ένιωσες υπερήφανη για αυτόν;

Νιώθω υπερήφανη συνέχεια. Γενικά όπως συμπεριφέρεται και μιλάει απλά και ειλικρινά που το παραδέχεται όταν δεν έχει δυνάμεις και το προσπάθησε. Ζητωκραύγασα όταν πήρε τη νίκη από τον Γκέντσογλου.

Οι φίλοι σας τι σου λένε;

Με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα, όλη μέρα. Είναι ένα αγαπητό παιδί στους φίλους μας. Είναι μορφή... Μου λένε «Είναι είδωλο, Θεός, απίστευτος» έχουν γίνει τεράστιοι φαν του ακόμα και οι γνωστοί μας που δεν τον ήξεραν τόσο καλά και τον μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.

Rob James Seymour Παναγιώτης Μπουγιούρης

Τι έχεις να πεις σε όσους τον λένε σωσία του Φραγκολιά; Πιστεύεις ότι μοιάζουν;

Στις πιο παλιές φωτογραφίες του Φραγκολιά πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν στην ίδια ηλικία με τον Rob μοιάζουν αρκετά. Αλλά εγώ νομίζω ότι μοιάζει πιο πολύ - και το λένε και άλλοι - με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Αλλά τι σημασία έχει με ποιον μοιάζει; Ο Rob είναι για μένα o Rob, δεν υπάρχει δεύτερος.