Survivor 2024: Μπαίνει στο παιχνίδι και το ανακοίνωσε μέσω instagram - Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης ''εισβάλλει'' στο ριάλιτι

Τώρα αρχίζει το καλό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Τo Survivor 2024 κλείνει ένα μήνα προβολής και έτσι η παραγωγή της Ατζούν Μίντια έχοντας πάρει ένα πρώτο feedback από τους πρώτους παίκτες και τις αντιδράσεις του κοινού, ετοιμάζει πολύ σύντομα νέες προσθήκες.

Εμείς από το Youweekly.gr είχαμε κάνει νύξη για έναν παίκτη, τον οποίο γνωρίζετε πολύ καλά από παλαιότερο κύκλο και η παραγωγή τον ήθελε με νύχια και με δόντια στο Survivor 2024! Και επειδή δύσκολα πέφτουμε έξω, ο εν λόγω παίκτης σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Αυτός λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Καφετζή, καθώς το όνομά του έχει ακουστεί από τις αρχές του χρόνου (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που του δίνουν). Ο ίδιος μάλιστα την Τετάρτη 31/1 έκανε τη διαφορά για τα δεδομένα του ελληνικού Survivor και ανακοίνωσε από μόνος του τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Η ανάρτηση πολυσυζητημένου παίκτη για τη συμμετοχή του στο Survivor 2024

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Γι' αυτό πολλές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν Ιλιτζαλί», έγραψε ο James Καφετζής.

Τζείμς Καφετζής - Survivor 2024

Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε αρχικά στο Survivor

«Είχα αμυγδαλίτιδα μέσα στις γιορτές. Πήρα αντιβίωση και ανέβασε κάποιους δείκτες στις αιματολογικές μου εξετάσεις. Έχω θεραπεία ακόμα μια εβδομάδα. Δεν υπέγραφε ο γιατρός της Acun Medya να μπω γιατί μου είπε μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα μπω πιο μετά στο Survivor, θα δούμε. Είχα συμφωνήσει να μπω με ένα πολύ καλό ποσό και απόσυρση της αγωγής που μου είχαν κάνει», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής για το λόγο που δεν είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει λίγο αργότερα...

Όσον αφορά τους παίκτες της Διάσημης ομάδας και συγκεκριμένα, εκείνους που μπαίνουν για 2η ακόμα και για 4η φορά στο παιχνίδι, είπε: «Γενικά δε μπορείς να πεις από τώρα, θα δούμε πως θα πάει. Με τις συνθήκες εκεί βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό ή καταπιέζεται και είναι κάποιος άλλος. Μπορεί να βγάλεις λαγό από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι παλιοί παίκτες έχουν αβαντάζ. Η Ασημίνα και η Δαλάκα καλά κάνουν και ξαναπάνε, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο για το ψώνιο, αλλά για βιοποριστικούς λόγους πηγαίνουν. Πέρσι τις έπιασαν στα πράσα, θεωρώ πως τώρα θα πάνε πιο φοβισμένες και δεν θα κάνουν κάτι παρόμοιο, κατάλαβαν πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες του παιχνιδιού» - δείτε εδώ όλους τους παίκτες και τα βιογραφικά τους.

Όσον αφορά αν θα τον δούμε γενικά στην τηλεόραση σε κάποια εκπομπή ή πρότζεκτ, δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει φέτος κάποια πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάζει, έχω περάσει από casting για τηλεπαιχνίδι», είπε πριν από λίγες ημέρες οΤζέιμς Καφετζής στο I love Σουκου.