Survivor 31/1: ''Λιώνει'' για τα μάτια του Άρη Σοϊλέδη - Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον σύντροφό της

Όσα είπε δημόσια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
soiledis11 - Instagram
soiledis11 - Instagram

Η Μαρία Αντωνά μάχεται στους στίβους του Survivor 2024 και ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης δε χάνει επεισόδιο από το σπίτι που μένουν μαζί στην Ελλάδα. Η εμπειρία του ποδοσφαιριστή άλλωστε, μιας και έχει λάβει μέρος στο παιχνίδι τον κάνει να παθιάζεται ακόμα περισσότερο.

Την Τρίτη 30/1 η ραδιοφωνική παραγωγός είχε τα γενέθλια της με τον Άρη να της εύχεται διαδικτυακά (δείτε εδώ την αφιέρωσή του) αφού φέτος η απόσταση του ριάλιτι κρατάει το ζευγάρι χωριστά.

Η Μαρία Αντωνά από τη μεριά της έκανε μια εξίσου τρυφερή αφιέρωση στον καλό της. Πιο αναλυτικά, η παίκτρια μετά τη νίκη που έφερε την Τετάρτη 31/1 πανηγύρισε και στη συνέχεια έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα στον Σοϊλέδη με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η αφιέρωση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

«Άρη, για τα γενέθλια μου, σ' αγαπώ πολύ!», είπε η Μαρία Αντωνά και σχημάτισε ένα ''Α'' με τα δάχτυλά της.

Ο Άρης Σοϊλέδης φυσικά και παρακολουθούσε το επεισόδιο από το σπίτι του και έτσι με το που είδε την αφιέρωση της Μαρίας Αντωνά, της απάντησε μέσα από ένα insta story γράφοντας: «Δώσε πόνο μωρέ παιχτάρα».

Survivor - Σοϊλέδης - Αντωνά

Θα ταξιδέψει κι εκείνος σύντομα για Άγιο Δομίνικο;

Ο ποδοσφαιριστής, το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό του Fay's Time και σχολίασε την πρεμιέρα του παιχνιδιού και τις δύο νίκες που έφερε η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, μιλώντας συγκινημένος για το μεταξύ τους δέσιμο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στους στίβους μάχης μέσα στο προσεχές διάστημα.

Αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ότι είχε μαγειρέψει για τους φίλους του, σε μία μικρή συγκέντρωση που οργάνωσε στο σπίτι του, καθώς δεν θα γινόταν να χάσει την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης και την Μαρία Αντωνά να αναδεικνύεται MVP (πολυτιμότερη παίκτρια). Από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που επίσης έχει λάβει συμμετοχή στο Survivor, αποκάλυψε ότι πλέον δεν του λείπει, ωστόσο θα ήθελε να δει τον καλό του φίλο, Άρη στον Άγιο Δομίνικο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η Φαίη Σκορδά πήρε την «πάσα», ρωτώντας τον Άρη Σοϊλέδη αν θέλει να πάει στο Survivor, και αν έχουν γίνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής. Εκείνος από την πλευρά του απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας από τη μία ότι δεν έχουν γίνει κουβέντες μέχρι σήμερα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να βρεθεί σύντομα στο... αεροπλάνο. «Είναι όλα καλά στη ζωή μου, είτε έρθει το Survivor, είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσουν σε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από το χθεσινό αγώνισμα.

Εκεί όπου φυσικά ξεχώρισε η αρραβωνιστικιά του. Ο Άρης συγκινήθηκε βλέποντας τη να αγωνίζεται και να του αφιερώνει τις νίκες της, και δεν το έκρυψε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι έχουν ζήσει πολλά μαζί, προσωπικές απώλειες και ένα μεγάλο διάστημα χωριστά λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ενώ ακόμα και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εκείνος, σχεδόν αμέσως έφυγε στο Survivor. «Συγκινούμαι για την Μαρία γιατί έχει ξεπεράσει πολλούς φόβους της, είμαι περήφανος γι' αυτήν. Μου είπε πριν φύγει ότι είμαι ένας από τους κυριότερους λόγους που πήγε, για να με κάνει περήφανο και να ζήσει αυτό που έζησα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης για να καταλήξει: «Πήγα να σπάσω το σπίτι από τη χαρά μου με τη νίκη της».