My Style Rocks τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή - Το φόρεμα που φόρεσε ξανά και οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρώτες

Ποιες απέμειναν και διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Χατζηπαντελή - Το φόρεμα που φόρεσε ξανά και οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρώτες

Ο τελικός του My Style Rocks ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου και η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τους κριτές έκαναν ένας ένας την εμφάνισή τους στο πλατό του ΣΚΑΙ. Όλοι τους εντυπωσιακά ντυμένοι, με την Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο, να έχει επιλέξει το ημιδιαφανές ρούχο που φορούσε και στην πρεμιέρα του show.

«Έτσι γνώρισα τα κορίτσια, έτσι θα δούμε και ποια είναι η νικήτρια», είπε χαρακτηριστικά η ίδια μόλις η παρουσιάστρια την ρώτησε για ποιο λόγο έκανε αυτή την επιλογή και τι συμβολίζει αυτή η κίνηση για εκείνη.

Το φόρεμα της Σοφίας Χατζηπαντελή στον τελικό του My Style Rocks

Τα κλάματα

Και αφού όλες οι παίκτριες που πέρασαν στην τελική φάση έκαναν την δική τους πασαρέλα, όταν έφτασε η σειρά της Μορτασίας, η κριτής έβαλε τα κλάματα και της είπε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαι περήφανη για εσένα, γιατί εσύ δεν έκανες το παιχνίδι για εσένα αλλά γι' αυτούς που σε βλέπουν. Και θέλω να είμαι σαν εσένα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που για το τελευταίο σου look έφερες αυτό. Είναι απόλυτα εσύ και σε θαυμάζω. Δεν θέλω τίποτα να αλλάξω σε αυτό το look», με την ίδια να της απαντά: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σοφία. Σ' ευχαριστώ που με έχεις εμπνεύσει σε αυτό τον διαγωνισμό».

Δείτε επίσης: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον νέο κύκλο - Το trailer με τους κριτές

Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρώτες

Η πρώτη φάση του τελικού, λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και τότε ανακοινώθηκε η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται στην τελική δυάδα. Ο λόγος για τη Μιμή.

Ακολούθησε και η αποχώρηση της Διονυσίας, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να πηγαίνει δίπλα της να την αγκαλιάσει και να της ανακοινώσει τα δυσάρεστα, τα οποία, ωστόσο, για καμία από τις παίκτριες που έμειναν δεν είναι τόσο θλιβερά νέα, εφόσον κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο.

Η βαθμολογία των υπολοίπων, λοιπόν, έχει ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

My style rocks: «Κοιμόταν στα γυρίσματα!» - Αποκάλυψη σοκ για την κατάσταση της Χατζηπαντελή όταν έκλειναν οι κάμερες

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν είσαι εσύ το πρόσωπο που εξευτελίζεται και απαξιώνεται δεν είναι εύκολο να...»

Σοφία Χατζηπαντελή: Ανακοίνωσε την αποχή της από το μόντελινγκ - Τι συμβαίνει με την ψυχική υγεία του μοντέλου

Δημήτρης Σκουλός για My style rocks: «Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη! Όταν τελείωναν τα γυρίσματα...»

Σήμερα (5/2) η λαμπερή πρεμιέρα του My Style Rocks - Γνωρίστε τις νέες διαγωνιζόμενες

My style rocks: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα - Αυτή είναι η νέα κριτική επιτροπή

Ιωάννα Τούνη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; «Έχουν γίνει κάποιες σχετικές προτάσεις για την παρουσίαση του My Style Rocks...»

Ραμόνα Βλαντή: «Στεναχωρήθηκα που δεν...» - "Καταπέλτης" κατά του ΣΚΑΪ για το My Style Rocks