MasterChef 8 (2/2): Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά δεν τα κατάφερε - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε τελικά

Κάποιοι συγκινήθηκαν στ' αλήθεια στον εξώστη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (2/2): Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά δεν τα κατάφερε - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε τελικά

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 8 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε με δοκιμασία αποχώρησης. Μετά την κατάρρευση της Γεωργίας (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά και την νίκη της στο πρώτο τεστ, η Ρένα με την Τάνια κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο ενός περίφημου σεφ.

Παρόλο που η 20χρονη ήταν πολύ αγχωμένη αρχικά, προσπάθησε να ηρεμήσει και να σκέφτεται ψύχραιμα και λογικά, ώστε να μην κάνει λάθη και χάσει την θέση της, σε αντίθεση με την πρώτη, η οποία μπήκε πιο ήρεμη, αλλά τελικά ένιωθε πως δεν της έφτανε ο χρόνος, παθαίνοντας black out.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το MasterChef 8 απόψε (2/2)

Αυτό, λοιπόν, στοίχισε στην 51χρονη, αφού έκανε σοβαρά λάθη, συγκέντρωσε αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία από την Τάνια και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό και το σπίτι του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής. Η συγκίνηση στον εξώστη ήταν μεγάλη.

Τα βιογραφικά των δύο διαγωνιζόμενων

Ρένα Παπιδάκη
Η Ρένα είναι 51 ετών. Κατάγεται από την Αθήνα, είναι μητέρα δύο παιδιών και το τελευταίο διάστημα είναι υπεύθυνη στην κουζίνα ενός παιδικού σταθμού. Έχοντας έρθει αντιμέτωπη με τους πιο αυστηρούς κριτές, τα παιδιά, οι κριτές του MasterChef δεν τη φοβίζουν! Αν και ασχολείται χρόνια με τη μαγειρική, στο MasterChef 2024 αναζητά να ανοίξει τους γαστρονομικούς της ορίζοντες, αφού για την ίδια η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ!

Τάνια Παλ
Η Τάνια είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατάφερε μέσα από τη μαγειρική να βρει τον εαυτό της. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία, χρειάστηκε να ξεπεράσει πολλούς φραγμούς και να αφήσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της οικογένειάς της έξω από την κουζίνα, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα πιο γρήγορα μαγειρικά. Για την Τάνια, η επιμονή και η αφοσίωση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας και δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Στο ΜasterChef 2024 έρχεται για να κυνηγήσει το όνειρο της και να αποδείξει σε όλους ότι αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το καταφέρεις!