Παγιδευμένοι: «Πεθαίνω, κόρη μου!» - Η Άννα μαθαίνει τη δολοφόνο του Άλκη! Ο Δημήτρης χάνει την εμπιστοσύνη του μετά από ένα μήνυμα στο κινητό του

Οι εβδομαδιαίες (5/6-2) εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Πεθαίνω, κόρη μου!» - Η Άννα μαθαίνει τη δολοφόνο του Άλκη! Ο Δημήτρης χάνει την εμπιστοσύνη του μετά από ένα μήνυμα στο κινητό του

Αποκαλυπτικές θα είναι οι εβδομαδιαίες (5/6-2) εξελίξεις για τη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Δημήτρης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ μετά τις αποκαλύψεις για τον φόνο του Ακη, όμως αυτό που δεν ξέρει είναι ότι όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος και ότι τον καλύπτει η ίδια του η γυναίκα (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι εβδομαδιαίες (5/6-2) εξελίξεις για τη σειρά Παγιδευμένοι

Δευτέρα 5/2 - Επεισόδιο 31

Η Αννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Ακη. «Ολοι μένουν σιωπηλοί για να με προστατεύσουν. Τον χτύπησα. Δεν περίμενα να πεθάνει. Το ορκίζομαι. Ηθελα να βοηθήσω τον Θοδωρή», της λέει η ανιψιά της η Λίνα. Τον λόγο παίρνει η Χρύσα: «Το ξέρω ότι μας έχεις θυμώσει. Δεν ήθελα να σε μπλέξω, αλλά δεν τα κατάφερα», της αναφέρει. «Ο Γεράσιμος το πήρε πάνω του. Είναι άδικο. Δεν μπορώ να του το κάνω αυτό», της απαντάει η Αννα. «Μπορούμε. Εγώ που έθαψα ένα παιδί ξέρω. Η Λίνα αξίζει μια ευκαιρία. Θες να τη στείλεις στη φυλακή; Πότε θα βγει; Είναι παιδί», της αντιτίθεται η Χρύσα. «Είμαι κακή μάνα αλλά εσύ μπορείς να της το κάνεις αυτό; Είμαστε οικογένεια. Αν τη βάλεις στη φυλακή είναι σαν να τη θάβεις στο χώμα», εξακολουθεί με δάκρυα στα μάτια. Η Αννα προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Πηγαίνει και βρίσκει τον Γεράσιμο στο κρατητήριο. «Γιατί το κάνεις αυτό; Ξέρω την αλήθεια», του αποκαλύπτει. «Σταμάτα. Μη λες κάτι άλλο. Είμαι ένοχος κι έτοιμος να τιμωρηθώ. Είναι το σωστό. Θα σου πω μια άλλη αλήθεια. Πεθαίνω, κόρη μου. Είμαι άρρωστος. Δεν έχω πολύ καιρό ακόμα. Η Λίνα είναι ακόμη νέα. Εχει να κάνει πολλά κι εγώ θα φύγω ήσυχος», της εξομολογείται. Η απόφασή της μετά από αυτά γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Τότε πηγαίνει στον Δημήτρη που έχει θυμώσει πολύ με τον παππού του: «Ο παππούς σου πεθαίνει. Μόλις μου το είπε. Θα το αποδείξω και θα ζητήσω κατ’ οίκον κράτηση», του λέει.

Ο Σταύρος προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αγγελική, η οποία είναι ακόμα πολύ θυμωμένη μαζί του. Εκείνη τον αποφεύγει όπου κι αν τον δει μέσα στην εισαγγελία. Ομως ο Σταύρος δεν το βάζει κάτω: «Τι θα γίνει; Θα κρυβόμαστε; Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που να μας το απαγορεύουν;», τη ρωτάει. «Δεν το μετανιώνω, το ξέρεις, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο», είναι η απάντησή της. Ωστόσο εκείνος ξέρει πως η Αγγελική είναι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να είναι μαζί κι επίσημα κι όχι μόνο κλεφτά στο γραφείο.

Στο μεταξύ ένας δημοσιογράφος πλησιάζει τον Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ για τον Παναγιώτη Βερβερίδη κι εκείνος του λέει πως θα του μιλήσει αλλά αργότερα. Παράλληλα, ο Φαίδωνας προφυλακίζεται και ο Κυριάκος αναθέτει στον Ανδρέα την υπόθεση. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα βρίσκεται μπροστά σε ένα φρικτό δίλημμα… Τι θα διαλέξει; Την ίδια ώρα η Χρύσα ζητάει από τον Περικλή να βγάλει πλαστό διαβατήριο στη Λίνα και του πηγαίνει όλες της τις οικονομίες, ενώ η κόρη της δεν μπορεί να ησυχάσει από τις τύψεις.

Τρίτη 6/2 - Επεισόδιο 32

Το δίλημμα της Αννας γίνεται αβάσταχτο, ενώ και η οικογένειά της βρίσκεται σε αναταραχή. Τελικά αποφασίζει να σταθεί στην ανιψιά της και να μην πει τίποτα στον Δημήτρη, παρόλο που ξέρει ότι κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για τον γάμο τους. Ο Δημήτρης από την άλλη προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη με τις αποκαλύψεις που αφορούν στον παππού του και γενικότερα την εμπλοκή της οικογένειάς του στην υπόθεση του Ακη.

Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να βρει μια λύση για να ξανακερδίσει την Αγγελική, έχοντας ως σύμβουλο τον ειδικό... Ανδρέα. Ετσι ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο γι’ αυτόν είναι μια δύσκολη διαδικασία. Υστερα από μια κουραστική μέρα η Αγγελική επιστρέφει στο σπίτι της και βλέπει τριαντάφυλλα και αναμμένα κεριά. Ο Σταύρος εμφανίζεται και την αγκαλιάζει: «Εχεις δίκιο, δεν γνωριζόμαστε καλά αλλά θέλω να σε μάθω. Με ενδιαφέρεις και με ενδιαφέρει ό,τι σε ενδιαφέρει. Είσαι θυμωμένη μαζί μου και δεν ξέρω πότε θα σου περάσει. Δεν ξέρω ποια είναι τα αγαπημένα σου λουλούδια και ποιες ταινίες σου αρέσουν», της εξομολογείται. Εκείνη κλαίει. «Μην κλαις», της λέει και συνεχίζει να μιλάει: «Συγγνώμη, έχω άγχος. Αναρωτιέμαι ποια είσαι. Θέλω να το ανακαλύψω». Της ανοίγει ένα κουτάκι και της προσφέρει το μονόπετρο. «Δεν μπορώ να πω ότι θα είμαστε πάντα ευτυχισμένοι αλλά αν το θέλεις κι εσύ, θέλω να γεράσω μαζί σου». Εκείνη τον φιλάει συγκινημένη. «Ναι, θέλω να γεράσω μαζί σου», του απαντάει.

Ο Αλέκος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να δει τον Δημήτρη και τους υπόλοιπους να καταστρέφονται, μην υπολογίζοντας τον...ανέκφραστο Ιάσονα και τον δύσπιστο Πάνο! «Με παρέσυρες αλλά στη πραγματικότητα είσαι ένα τίποτα. Μισώ να με εξαπατούν. Υποτίθεται ότι θα κατέστρεφες τον εισαγγελέα», του λέει ο Πάνος, αλλά ο Αλέκος τον διαβεβαιώνει πως ο δημοσιογράφος με λίγα χρήματα θα γράψει ό,τι θέλουν εκείνοι. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει, όταν ο Δημήτρης κάνει μια έκπληξη στην Αννα. Της ζητάει να πάνε μια εκδρομή οι δυο τους για να ξεφύγουν από όλους και από όλα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή, αλλά η Αννα δεν μπορεί να του αρνηθεί. Κι ενώ βρίσκονται σε στιγμές χαλάρωσης, ο Δημήτρης παίρνει ένα μήνυμα που θα τα αλλάξει όλα: «Ο Ακης δεν δολοφονήθηκε από τον Γεράσιμο, αλλά από τη Λίνα», γράφει…