Survivor 2024: «Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει...» - Εκτός αγώνα Ασουμανάκη, Αντωνά και Πηλιάκη

Μεγάλη ένταση!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει...» - Εκτός αγώνα Ασουμανάκη, Αντωνά και Πηλιάκη

Ένταση προκλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο (4/2) του Survivor, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα τρεις παίκτριες από την ομάδα των Διάσημων, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Ζωή Ασουμανάκη, ανακοίνωσαν στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα συμμετάσχουν, η κάθε μία για δικούς της λόγους.

Η παραγωγή λόγω των πολλών τραυματισμών αποφάσισε ο αποψινός αγώνας να λήξει στους 10 πόντους αντί για τους 12. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα είδαμε την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας (δείτε εδώ).

Survivor: Ένταση ανάμεσα στην Ζωή Ασουμανάκη και στους Μαχητές

Ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γιατρός της παραγωγής έδωσε το πράσινο φως στις παίκτριες για να συνεχίσουν Εκείνες όμως πήραν την ευθύνη και δεν συμμετείχαν στο αγώνισμα. Οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους και συγκεκριμένα για την Ζωή Ασουμανάκη η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μπει στο νερό καθώς έχει πρόβλημα. Μετά την δήλωσή της αυτή ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς οι Μαχητές δεν δέχτηκαν την δικαιολογία του μοντέλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βιογραφικό της

Η κοπέλα κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Το 2021 φόρεσε το στέμμα της «Μις Κρήτη», και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2022». Πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ. Ταυτόχρονα με το modelling σπουδάζει διαιτολογία. Θεωρεί τις σπουδές σημαντικό εφόδιο και έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, ανοίγοντας το δικό της γραφείο. Στο Survivor δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός γιατί έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία!

Survivor - Ζωή Ασουμανάκη