MasterChef 8 (5/2): «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε» - Ανατροπή στους κανόνες! Το ανακοίνωσαν Κουτσόπουλος & Κοντιζάς

Ξέσπασε σε κλάματα ξανά η Γεωργία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (5/2): «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε» - Ανατροπή στους κανόνες! Το ανακοίνωσαν Κουτσόπουλος & Κοντιζάς

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους παίκτες του MasterChef 8 το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου. Και οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν με όλη τους την καλή διάθεση για να μαγειρέψουν και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μία παίκτρια, όμως, ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία. Ο λόγος για την Γεωργία, η οποία έκλαιγε και στο προηγούμενο επεισόδιο για την υποψηφιότητά της, με τους τηλεθεατές να την κράζουν στο twitter για την συμπεριφορά της (δείτε εδώ τα σχόλια).

Ξέσπασε σε κλάματα ξανά η Γεωργία στο MasterChef 8

«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα ερχόμουν και λέω "Κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι;" Δεν ξέρω! Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ η καημένη», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

Οι ανακοινώσεις "έκπληξη" των κριτών στο αποψινό (5/2) επεισόδιο

Και αφού βρήκε ξανά τον εαυτό της, βρέθηκε μπροστά στους κριτές, μαζί με τους συμπαίκτες της, για να ακούσει τι θα τους έβαζαν να κάνουν αυτή τη φορά. Εκεί είναι που τους περίμενε μία έκπληξη.

Τους ανακοίνωσαν, λοιπόν, πως όποιος παίκτης δεν θα ματσαριστεί με κάποιον, θα πάρει... ρεπό. Ο λόγος; Η αποχώρηση της Ρένας! Μόλις εκείνη έφυγε από την γκρι ομάδα, στην μπορντό, που κέρδισε, έμειναν παραπάνω παίκτες.

Βέβαια, αν η ομάδα εκείνου που θα πάρει ρεπό χάσει, ο παίκτης αυτός, θα μπορεί να ψηφίσει κανονικά, αλλά και να ψηφιστεί στην επόμενη ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και δεν είναι μόνο αυτό... Τα ζευγάρια αυτή τη φορά θα τα διαλέξουν οι ίδιοι οι παίκτες και όχι οι αρχηγοί. Ο καθένας, δηλαδή, θα διαλέξει τον αντίπαλό του και έπειτα θα διαλέξουν, είτε το διάφανο είτε το ξύλινο Mystery Box.