MasterChef highlights 5/2: Παράπονα, κλάματα και ένας παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει στο σπίτι του

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 5/2: Παράπονα, κλάματα και ένας παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει στο σπίτι του

Το βράδυ της Δευτέρας 2/3 παρακολουθήσαμε ακόμα ένα νέο επεισόδιο Masterchef 8 με κλάματα και όχι μόνο. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αναλυτικά τα 5/2 highlights του MasterChef

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε» - Ανατροπή στους κανόνες! Το ανακοίνωσαν Κουτσόπουλος & Κοντιζάς

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους παίκτες του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου. Και οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν με όλη τους την καλή διάθεση για να μαγειρέψουν και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μία παίκτρια, όμως, ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία. Ο λόγος για την Γεωργία, η οποία έκλαιγε και στο προηγούμενο επεισόδιο για την υποψηφιότητά της, με τους τηλεθεατές να την κράζουν στο twitter για την συμπεριφορά της (δείτε εδώ τα σχόλια).

«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα ερχόμουν και λέω "Κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι;" Δεν ξέρω! Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ η καημένη», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

Και αφού βρήκε ξανά τον εαυτό της, βρέθηκε μπροστά στους κριτές, μαζί με τους συμπαίκτες της, για να ακούσει τι θα τους έβαζαν να κάνουν αυτή τη φορά. Εκεί είναι που τους περίμενε μία έκπληξη.

Τους ανακοίνωσαν, λοιπόν, πως όποιος παίκτης δεν θα ματσαριστεί με κάποιον, θα πάρει... ρεπό. Ο λόγος; Η αποχώρηση της Ρένας! Μόλις εκείνη έφυγε από την γκρι ομάδα, στην μπορντό, που κέρδισε, έμειναν παραπάνω παίκτες.

Βέβαια, αν η ομάδα εκείνου που θα πάρει ρεπό χάσει, ο παίκτης αυτός, θα μπορεί να ψηφίσει κανονικά, αλλά και να ψηφιστεί στην επόμενη ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και δεν είναι μόνο αυτό... Τα ζευγάρια αυτή τη φορά θα τα διαλέξουν οι ίδιοι οι παίκτες και όχι οι αρχηγοί. Ο καθένας, δηλαδή, θα διαλέξει τον αντίπαλό του και έπειτα θα διαλέξουν, είτε το διάφανο είτε το ξύλινο Mystery Box.

«Μας έχετε φάει τις γυναίκες!» - "Πάγωσαν" Κοντιζάς & Κουτσόπουλος με το παράπονο που άκουσαν

Λίγο πριν ολοκληρωθεί άλλη μία δοκιμασία,ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησαν να κάνουν την βόλτα τους ανάμεσα στους πάγκους όπου όλοι οι παίκτες μαγείρευαν, ρωτώντας τους διάφορα για τη ζωή τους, αλλά και την εμπειρία τους στο παιχνίδι μέχρι τώρα.

Μόλις έφτασαν, όμως, στον πάγκο του Σοφοκλή, άκουσαν ένα παράπονο με το οποίο "πάγωσαν" για λίγα δευτερόλεπτα. Φυσικά, όμως, ως γνωστά "χιουμοράκια" κι εκείνη τον "πείραξαν" με τις απαντήσεις τους και στο πλατό ξέσπασαν γέλια.

«Ένα παράπονο έχω από εσάς, θα το πω δημόσια. Μας έχετε φάει τις γυναίκες. Σε όποια είπα ότι έρχομαι εδώ μου είπε "θα πεις στον Κουτσόπουλο αυτό", "στον Κοντιζά αυτό", "στον Ιωαννίδη αυτό". Ντάξει…», είπε ο 30χρονος Σοφοκλής Πούλης συγκεκριμένα.

«Είμαστε παντρεμένοι άνθρωποι, εγώ έχω τρία παιδιά», απάντησε αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε με τη σειρά του: «Ο Σωτήρης είναι και… ασταμάτητος».

«Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…» - Το show στις κάμερες, ο νικητής των 1.000 ευρώ και ο 1ος υποψήφιος της εβδομάδας

Μετά τα κλάματα της Γεωργίας και την ανακοίνωση "έκπληξη" των κριτών, οι παίκτες έγιναν ζευγάρια και ξεκίνησαν να μαγειρεύουν.

Η Γεωργία "συνεργάστηκε" με τον Χρήστο, ο οποίος την αγκάλιασε μόλις την είδε να συγκινείται και εκείνη μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες και τους κριτές τον αποθέωσε λέγοντας πόσο καλός είναι και πόσο του αξίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι, αλλά μιλώντας στην κάμερα του STAR, τον έκραξε κανονικά.

«Έχει αποδείξει ότι αγαπάει την μαγειρική και ότι παίρνει πόντους. Είχα ακούσει, όμως, ότι έχει έναν φίλο σεφ και βγάζει συνταγές. Απορώ πώς βγάζει από το μυαλό του αυτές τις συνταγές, αφού δεν είναι μάγειρας. Το πιάτο του ήταν αστείο. Δεν έκανε καλό πιάτο. Αγχώθηκε επειδή ήταν δίπλα μου; Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Και το "show" συνεχίστηκε. Όταν η Βιβή παρουσίασε το πιάτο της μπροστά στους κριτές, έχοντας ως αντίπαλό της τον Μπάμπη, εξέφρασε το παράπονό της ότι κάποιος από τη γκρι ομάδα τη θεωρεί εύκολο πόντο και ενώ αρχικά δεν ανέφερε όνομα, έπειτα αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον Λευτέρη.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να απολογηθεί για αυτό το σχόλιο, με εκείνον να διαψεύδει τα λεγόμενα της. Εκείνη, τότε, τότε εκνευρίστηκε και αφού άκουσε και το ειρωνικό "μπράβο" από εκείνον γυρνώντας στον πάγκο της, ξέσπασε, λέγοντας στην κάμερα:

«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χέστες; Ο Κωστάκης, ας πούμε. Μου είπε μπράβο Βιβή και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…».

Για κακή τύχη της Βιβής, μάλιστα, ο Λευτέρης πήρε και τον τίτλο του καλύτερου πιάτου της ημέρας, μαζί με 1.000 ευρώ, κάτι που σίγουρα δεν θα της άρεσε καθόλου....

Και αφού ανακοινώθηκε ο νικητής, ανακοινώθηκαν και οι συνολικά χαμένοι. Αυτοί είναι οι μπορντό. Ψήφισαν όλοι τους, λοιπόν, και έβγαλαν ως υποψήφιος προς αποχώρηση την Βιβή... Πολλά τα "χτυπήματα".