Χάος στο Survivor Τουρκίας: Παίκτρια χειροδίκησε σε συμπαίκτρια της - Έξαλλος ο Ατζούν πέταξε την καρέκλα του και τους έδιωξε όλους

Αν αυτά συνέβαιναν στο ελληνικό θα ζητούσε το ΕΣΡ να σταματήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στο Survivor Τουρκίας: Παίκτρια χειροδίκησε σε συμπαίκτρια της - Έξαλλος ο Ατζούν πέταξε την καρέκλα του και τους έδιωξε όλους

Αν πιστεύετε πως όσα έχετε δει μέχρι στιγμής σε όλους τους κύκλους του Survivor είναι σοκαριστικά, σχετικά με το τι κάνει ένας άνθρωπος για την τηλεθέαση, τότε δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τι συμβαίνει στο αντίστοιχο Survivor της Τουρκίας. Εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει!

Το Πρωινό Σουσου στο OPEN, πρόβαλλε ένα απόσπασμα από την τούρκικη τηλεόραση, όπου προβάλλεται αυτή την στιγμή το δικό τους Survivor. Σε αυτό λοιπόν, πολλοί παίκτες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!

Η στιγμή που στο Survivor Τουρκίας παίκτρια επιτίθεται και ο Ατζούν γίνεται έξαλλος

Σε αυτό το απόσπασμα, βλέπουμε μια παίκτρια να σηκώνεται και να χειροδικεί σε συμπαίκτρια της όχι μόνο μπροστά σε όλους αλλά και μπροστά στην κάμερα και τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, σηκώθηκε από την θέση του την πλησίασε λίγο και προχώρησε σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα. Τα νεύρα του μάλιστα, τον έκαναν να πετάξει την καρέκλα του αλλά και να διώξει τις δυο ομάδες από το συμβούλιο του νησιού.

«Σε ρωτάω σε αυτό το πρόγραμμα. Μπορεί ένα άτομο να μιλήσει για σένα σε αυτό το πρόγραμμα ή όχι; Μιλάω ήδη. Απαγορεύεται; Πείτε ότι απαγορεύεται. Ας πούμε ότι απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να μιλήσει για εσάς. Αυτό θέλεις; Πες μου τι θέλεις. Τι θέλεις; Κάνεις σκηνές κάθε μέρα. Τι θέλεις; Το κορίτσι έφυγε κλαίγοντας. Την επόμενη ημέρα, κάτι συνέβη. Τι θέλεις; Τσακωμό; Χάος; Δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε αυτό το πρόγραμμα; Τι έχεις πάθει; Δεν σκέφτεστε τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Μου είπαν αυτό, μου είπαν εκείνο. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσβολες; Φύγετε όλοι. Κάντε ότι θέλετε», τους είπε ο Ατζούν σε μια εκτός ελέγχου κατάσταση.

Δείτε επίσης spoiler για Survivor Ελλάδας: ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε