Survivor highlights 7/2: Άλλος ζήτησε να φύγει οικειοθελώς και άλλος έφυγε τελικά - Σπάραξε στο κλάμα μπροστά σε όλους

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 7/2: Άλλος ζήτησε να φύγει οικειοθελώς και άλλος έφυγε τελικά - Σπάραξε στο κλάμα μπροστά σε όλους

Στο χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν παίκτη να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ λίγο αργότερα έναν παίκτη τελικά να φεύγει έπειτα από την ήττα του στο αγώνισμα αποχώρησης. Εμείς, έχουμε τα highlights!

Αναλυτικά τα 7/2 highlights του Survivor

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Συγκίνησε η έκκληση του Σάββα Γκέντσογλου

Το επεισόδιο ξεκίνησε με γέλια για τους παίκτες των μπλε, με την Δώρα να φοβάται πως έγινε ρεζίλι πανελληνίως μετά το (6/2) παιχνίδι, αφού προσπάθησε να περιγράψει την μηχανή ξυρίσματος με τον πιο παράδοξο τρόπο...

Παρόλα αυτά, η διάθεση έπεσε γρήγορα τη στιγμή του αγώνα. Γενικότερα, οι μαχητές έχουν πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, διότι ψηφίστηκαν τα λάθος άτομα αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας των κοριτσιών, και τα λάθη πληρώνονται, αφού θα αποχωρήσει κάποιος δυνατός παίκτης αναγκαστικά. Δημιουργήθηκαν εντάσεις ανάμεσά τους και η εμπιστοσύνη χάθηκε.

Έτσι, λοιπόν, ο πάγκος τους ήταν αδύναμος και η ψυχολογία στα τάρταρα. Παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τους κόκκινους, έμειναν ξανά πίσω και έτσι θα μείνουν νηστικοί ξανά, αφού οι αντίπαλοι κέρδισαν τα πιάτα με τους 15 λουκουμάδες για τον καθένα τους, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr. Η Χρύσα στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα, αλλά προσπάθησε να παραμείνει αισιόδοξη...

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε από την ομάδα του να μην πανηγυρίσουν στο τέλος, διότι καταλαβαίνει πόσο δύσκολα περνούν χωρίς φαγητό οι αντίπαλοι, εφόσον και εκείνος έχει βρεθεί στην θέση τους και το θεώρησε πολύ άσχημο.

«Το σκέφτομαι να φύγω...» - Δεύτερος Λαμάι; Δύσκολες ώρες για τους μαχητές

Μετά το τέλος του αγώνα, τον οποίο έχασαν οι μαχητές, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την συναισθηματική τους κατάσταση που έχασαν και μια χορταστική μερίδα φαγητού, αλλά και για το γεγονός πως σε λίγο θα χάσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Γι' αυτό, συγκεκριμένα, μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Rob James Seymour, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Φάνης Μπολέτσης. Ο πρώτος δήλωσε απογοητευμένος, ο τρίτος τόνισε πως δεν σκέφτεται τι θα συμβεί, αλλά ο δεύτερος επισήμανε πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, εκτός εάν τα παρατήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως είχε κάνει και ο Σωτήρης Λαμάι (δείτε εδώ το σκηνικό).

«Δεν είμαι και στα καλύτερά μου ψυχολογικά. Λογικό είναι αυτό», είπε αρχικά ο Rob και ο Γιάννης ανέφερε: «Το σκέφτομαι να φύγω κιόλας... Θα το δούμε». «Δεν έχει περάσει καθόλου από το μυαλό μου. Ζω το σήμερα. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος», σημείωσε με τη σειρά του ο Φάνης.

Εμείς, βέβαια, στο youweekly.gr γνωρίζουμε τι θα συμβεί (δείτε εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταμάτης, ο οποίος λόγω τραυματισμού του, είναι απλός παρατηρητής αυτό το διάστημα, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, εξέφρασε τα παράπονά του για τον Γιάννη Περπαταρη, λέγοντας πως έχει άσχημη συμπεριφορά από τότε που ψηφίστηκε και συνεχώς ξεσπά στους συμπαίκτες του ακόμη κι αν δεν φταίνε, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Η απόλυτη σιγή τη στιγμή που έχασε - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας ολοκληρώθηκε μετά τον αγώνα ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση της μπλε ομάδας. Ο πρώτος, με το που ξεκίνησε η δοκιμασία, γύρισε την πλάτη του στους συμπαίκτες του και έκτοτε δεν του μίλησε κανείς. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως ήθελαν να τον διώξουν. Τα κατάφεραν όμως;

Ο Φάνης είναι εκείνος που κατάφερε πρώτος από όλους να συγκεντρώσει πέντε νίκες και έτσι να εξασφαλίσει την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιάννη και τον αγαπημένο σκωτσέζο του κοινού να δίνουν την τελική μάχη.

Ο Περπατάρης, όμως, είχε ήδη τρεις νίκες, ενώ ο Rob καμία, επομένως δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει δύο ακόμη φορές. Έτσι, λοιπόν, ο τελευταίος, μετά από τρεις υποψηφιότητες στο σύνολο, έμεινε εκτός, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr. Στην αρχή επικράτησε απόλυτη σιγή, με διάσημους και μαχητές να σηκώνονται να τον αγκαλιάσουν. Στην συνέχεια, όμως, εκείνος ξέσπασε σε κλάματα. Στενοχωρήθηκε που το ταξίδι αυτό έληξε τόσο σύντομα, αλλά έφυγε τελικά με χαμόγελο, λέγοντας πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικά κούκλος λίγα χρόνια πριν ο Rob James Seymour - Με κοιλιακούς φέτες και ολόλευκο χαμόγελο