Survivor spoiler: Το κόλπο του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διώχνει τους παίκτες που θέλει χωρίς την ψηφοφορία του κοινού

Κάποιοι ίσως να το είχαν "μυριστεί"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Το κόλπο του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διώχνει τους παίκτες που θέλει χωρίς την ψηφοφορία του κοινού

Το Survivor 2024 ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον Ιανουάριο, σημειώνοντας 30% στα νούμερα τηλεθέασης, όμως γρήγορα τα ποσοστά αυτά έπεσαν στα μονοψήφια. Αυτό σημαίνει πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στο παιχνίδι δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού... Γι' αυτό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί πραγματοποιεί συνέχεια νέες προσθήκες.

Από αυτές, λοιπόν, βλέπει ποιοι εξυπηρετούν τον σκοπό του ριάλιτι και δημιουργούν την περισσότερη ίντριγκα και παίρνει τα μέτρα του. Τι σημαίνει αυτό; Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως έχει βρει τρόπο να κρατάει τους παίκτες που θέλει, παρόλο που έχει καταργήσει την ψηφοφορία του κοινού που θα μπορούσε να "μαγειρευτεί".

Το κόλπο του Ατζούν για να κρατά στο Survivor τους παίκτες που του φέρνουν νούμερα τηλεθέασης

Όπως αποκάλυψε η Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή του OPEN, Επί τόπου, ο ίδιος παρατηρεί σε τι είναι ο καθένας καλός, είτε αυτό είναι στις βολές, είτε στο τρέξιμο είτε στο κολύμπι, και αφού αναδειχθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκείνος δίνει τα αγωνίσματα της τελικής δοκιμασίας ανάλογα με το ποιον εξυπηρετούν.

«Αυτούς που θέλει να κρατήσει ο Ατζούν τους ευνοεί με αγωνίσματα στα οποία υπερτερούν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Γυρίζει πίσω άρον άρον και ίσως είναι οριστικό - Ο παίκτης που θα μπει στην θέση του

Η είδηση που πολλοί εύχονται να είναι ψέμα

Survivor, MasterChef, Σασμός, Γη της Ελιάς, Μάγισσα κι άλλα πόσα που παίζουν μαζί ταυτόχρονα οπότε.. η πίτα μοιράζεται για τα καλά και δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που το ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν έχει κερδίσει την χρονιά.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Survivor μπορεί να μην κερδίζει την πρωτιά στη μάχη της τηλεθέασης κι ένας από αυτούς - ίσως ο πιο σημαντικός - είναι το καστ. Παίκτες που ξέρουν και δασκαλεύουν και τους υπόλοιπους, αναμενόμενες κινήσεις... Μια λούπα ξανά και ξανά.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, η παραγωγή σκέφτεται από τώρα, βλέποντας καθημερινά όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB, την επόμενη σεζόν να παγώσει το παιχνίδι και να το φέρει το 2026 ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πιο ανανεωμένο από ποτέ...

Μια απόφαση που σίγουρα θα δυσαρεστήσει το φανατικό κοινό του! Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τούρκος παραγωγός να αλλάξει γνώμη...