Survivor spoiler (11/2): Αυτή η ομάδα βγαίνει κερδισμένη από τους νέους παίκτες στον αγώνα ασυλίας

Παίρνουν ανάσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler (11/2): Αυτή η ομάδα βγαίνει κερδισμένη από τους νέους παίκτες στον αγώνα ασυλίας

Tέσσερις νέοι παίκτες έρχονται στο αποψινό (11/2) επεισόδιο του Survivor για να αλλάξουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τζέιμς Καφετζής, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Έλενα Αμανατίδου και Θοδωρής Τουρκογεώργος παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης με τους δύο πρώτους να ενισχύουν τους «Μπλε» και τους δύο τελευταίους να μπαίνουν στους «Κόκκινους».

Και οι τέσσερις φέρνουν μία ανάσα στις ομάδες τους, καθώς είναι ξεκούραστοι και... φαγωμένοι, σε σχέση με τους υπόλοιπους, που έχουν κλείσει έναν μήνα εκεί, και ειδικά τους «Μπλε» που έχουν χάσει πολλά έπαθλα φαγητού -κι ας υπερτερούν αριθμητικά.

Η ψυχολογία τους βρίσκεται στα τάρταρα, σε σημείο που ακόμα κι ένας αντίπαλός τους, ο Σάββας Γκέντσογλου, ζήτησε από την ομάδα του να μην πανηγυρίσουν στο τέλος, διότι καταλαβαίνει πόσο δύσκολα περνούν χωρίς φαγητό οι αντίπαλοι, εφόσον και εκείνος έχει βρεθεί στην θέση τους και το θεώρησε πολύ άσχημο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Γυρίζει πίσω άρον άρον και ίσως είναι οριστικό - Ο παίκτης που θα μπει στην θέση του

Γιώργος Λιανός

Κάνουν την ανατροπή οι Μαχητές στο Survivor;

To Survivor είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας, γι' αυτό και οι «Διάσημοι» σήμερα αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Παρότι είχαν κι εκείνοι τις έριδές τους, μετά την αποχώρηση του Rob James Seymour και την νίκη στο τελευταίο έπαθλο φαγητού φαίνεται να αφήνουν τις δύσκολες στιγμές στην άκρη.

Ένας δυνατός αγώνας για την πρώτη ασυλία ξεκινά και οι δύο ομάδες ρίχνονται με πάθος στη διεκδίκηση. Οι πάγκοι είναι δυνατοί, τα ματσαρίσματα ανατρεπτικά και το σκορ κορυφώνεται με... flag race! Θα συνεχιστεί το νικηφόρο σερί για τους «Κόκκινους»;

Μαχητές

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Οι «Μαχητές» εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη και σαφώς κερδισμένοι από την προσθήκη των νέων παικτών, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποτελεί άλλωστε μία γνώριμη δύναμη στους στίβους μάχης.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr, οι «Μαχητές» κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και σπάνε την «κατάρα» των προηγούμενων εβδομάδων. Οι «Διάσημοι» καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο Survivor...