Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε με παραπάνω κιλά – Έφαγε καζούρα απ' τον Αλέξη Παππά

«Body shaming» από τον παίκτη των Διασήμων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε με παραπάνω κιλά – Έφαγε καζούρα απ' τον Αλέξη Παππά

Ορεξάτος μπήκε ο Τζέιμς Καφετζής στην ομάδα των Μαχητών. Η επιστροφή του, μαζί με εκείνη της Σταυρούλας Χρυσαειδή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο πρώτο μέρος του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, με τον Ροδίτη παίκτη να έχει έναν απολαυστικό διάλογο με έναν παλιό αντίπαλο, τον Αλέξη Παππά.

«Πάλι Μαχητής, αυτό ήθελα κι έγινε πραγματικότητα, ανυπομονώ να δω την κατάσταση. Θυμάμαι ότι μου λέγατε πως θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πίστευα, μέχρι που είδα κάποια επεισόδια πριν έρθω. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, στις προσωπικές συνεντεύξεις τους έλεγα “Ποια φιλία;”. Ονόματα δεν λέω...», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής βάζοντας φιτιλιές για τις λυκοφιλίες στο παιχνίδι.

«Πρέπει να μιλήσω τώρα; Νομίζω ότι το πάτωμα είναι πιο μαλακό, γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, το σώμα τον βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι», απάντησε αμέσως ο Αλέξης Παππάς.

«Body shaming λέγεται αυτό», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός για να συμπληρώσει ο παίκτης των Μπλε: «Ένας άλλος παλιός σου γνώριμος, ο Μπάρτζης, μου είπε να μπω όσο παραπάνω κιλά μπορώ. Και αυτή τη φορά μπαίνω 100! Ήμουν 97 στο προηγούμενο».

Αλέξης Παππάς: «Ο Τζέιμς έχει έρθει με πολλές πληροφορίες στο Survivor»

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα. Θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να πούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ, και να πούμε πέντε πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα. Η ομάδα ξέρει ότι μπαίνει ένας δυνατός παίκτης που θα χρησιμοποιήσει το μυαλό του». Κλείνοντας είπε «Ο Τζέιμς έχει τα πιο ωραία παπούτσια στο Survivor. Μπορεί απ' τον λαιμό και πάνω να είσαι μπλε, αλλά απ' τον αστράγαλο και κάτω είσαι κόκκινος».

Ματσάρονται οι δύο παίκτες

Μάλιστα έδωσε και ένα... spoiler για τη συνέχεια του αγωνίσματος: «Ο Τριαντάφυλλος έχει φαγωθεί να παίξω εναντίον σου, και όποιος κερδίσει να κάνει τον πανηγυρισμό του». Ο Αλέξης Παππάς έκανε την ερώτηση αν θέλει να ματσαριστούν, και αρχικά δεν πήρε απάντηση, αλλά στη συνέχεια επιλέχθηκαν για ματσάρισμα.