Survivor spoiler 12/2: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αλίμονο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 12/2: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 6η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ δεν έχει θετικό - μέχρι στιγμής - πρόσημο - για την ομάδα των Διάσημων που είχε συνηθίσει να παίρνει τις νίκες της, να κάθεται αναπαυτικά στο συμβούλιο του νησιού και να τρώει!

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα οι Κόκκινοι να έκαναν σερί νίκες ρίχνοντας στα πατώματα ψυχολογικά τους μπλε, η προσθήκη της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή, όμως, στην δική τους ομάδα τους ανέβασε στα ουράνια, ειδικά μετά την πρώτη νίκη που σημείωσαν μετά από πάρα πολύ καιρό - στην πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας - με τον Τζέιμς και την Σταυρούλα να παίρνουν τον πόντο στο flag race!

Η νίκη αυτή θα τους ανεβάσει τόσο ψυχολογικά που και σήμερα, στην δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, θα πάνε θα τα δώσουν όλα κι όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr θα πάρουν το παιχνίδι στέλνοντας ξανά τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους!

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Στην πρώτη τους ήττα οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο το πιο αναμενόμενο, την Ζωή Ασουμανάκη που παρά το γεγονός πως στην αρχή που μπήκε όντως ήταν αρκετά αδύναμη αγωνιστικά, τώρα έχει πάρει λίγο τα πάνω της...

Στην δεύτερη, αποψινή, ψήφιση φαίνεται πως θα κατοχυρωθεί ότι η μάχη για την παραμονή, αυτή την εβδομάδα, θα δοθεί μεταξύ γυναικών αφού σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Όλγα Πηλιάκη!

Εγώ αναμένω να δω τι θα γίνει στην τρίτη ασυλία γιατί έτσι κι έχουμε ήττα πάλι των Κόκκινων η επόμενη που θα ψηφιστεί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως θα είναι η Μαρία Αντωνά, που είπε αυτή την εβδομάδα να δώσει λέει ακόμα μια ευκαιρία στην Ζωή και ψήφισε τον Ντάνιελ... Μια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε ότι το έκανε και λίγο από συμφέρον, γιατί ήθελε να ανοίξει αντρική μονομαχία κι όχι γυναίκεια για να μην ψηφιστεί αλλά...