Survivor 2024: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (12/2)

Είναι γυναίκα ή άνδρας;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση (12/2)

Ένταση, κλάματα και ανατροπές περιλάμβανε στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/2. Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο για αυτή την εβδομάδα, οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν στέλνοντας τους Διάσημους στην κάλπη για ακόμη μία φορά.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor

Νωρίτερα ωστόσο, είδαμε την είσοδο του Γιώργου Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Μετά τον αγώνα, η ήττα συζητήθηκε στην καλύβα των Διάσημων με τον Αλέξη Παππά να αποδίδει την νίκη των Μαχητών στην είσοδο της Σταυρούλας στο παιχνίδι ενώ από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου "λύγισε"¨μπροστά στην κάμερα αποκαλύπτοντας με δάκρυα στα μάτια, ότι οι ήττες της οφείλονται στην κακή ψυχολογία που έχει αφού της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά από μία σύντομη ψηφοφορία οι Διάσημοι υπέδειξαν την Όλγα Πηλιάκη να είναι η δεύτερη υποψήφια με την αποχώρηση να είναι πλέον γυναικεία υπόθεση.

Το βιογραφικό της

Όλγα Πηλιάκη

Όλγα Πηλιάκη

  • Ηλικία: 35 ετών
  • Ιδιότητα: Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Τριών ετών ξεκίνησε να κάνει μπαλέτο, ενώ στα επτά της χρόνια, μπήκε στη ζωή της, η ρυθμική γυμναστική. Στο βιογραφικό της μετρά πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη αυτή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Εκτός από αθλήτρια, χορεύτρια και επιχειρηματίας, είναι και μητέρα δύο παιδιών. Αυτό που θα τη δυσκολέψει πολύ είναι η φροντίδα των μαλλιών της, αλλά και η πείνα. Φτάνει στον Άγιο Δομίνικο προετοιμασμένη, καθώς ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, πρώην παίκτης του Survivor, της έχει κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα για το στήσιμο της καλύβας και το άνοιγμα της καρύδας! Η υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, Μανώλη είναι… να μην τα παρατήσει ποτέ!