Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Το κόλπο γκρόσο για να εκβιάσει τον Ατζούν - Οι δυο όροι στο συμβόλαιό του!

Γύρισε την μπιφτέκα και πήρε τρελά λεφτά!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Το κόλπο γκρόσο για να εκβιάσει τον Ατζούν - Οι δυο όροι στο συμβόλαιό του!

Γύρισε την μπιφτέκα την τελευταία στιγμή και έσωσε το παιχνίδι. Ενώ μέχρι πρότινος ο Τζέιμς Καφετζής έλεγε ότι θα μείνει εκτός, τελικά μπήκε μέσα στο reality επιβίωσης για δεύτερη φορά και κατάφερε να απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης. Τυχαίο; Μάλλον όχι!

Ο Τζέιμς Καφετζής μπήκε αποφασισμένος να τα δώσει όλα, όχι χωρίς αντίτιμο, καταφέρνοντας από την μια πλευρά να τραβήξει με την συμμετοχή του στους “Διάσημους” ξανά τον κόσμο που γυρνούσε αδιάφορα την πλάτη στον Άγιο Δομίνικο και στους παίκτες του, αλλά και να δικαιώσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί που επέμενε να τον έχει και που του χάρισε γη και ύδωρ, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Προηγουμένως αμφότερες οι δυο πλευρές είχαν δώσει τόπο στην οργή και στις δικαστικές τους διαμάχες.

“Μυημένος” από την πρώτη φορά της συμμετοχής του, στην ίντριγκα και στο reality κομμάτι που λατρεύει ο κόσμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Τζέιμς Καφετζής λίγο καιρό πριν εισβάλλει μέσα τρόλαρε την συμμετοχή του, με δηλώσεις του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, στέλνοντας παράλληλα “μηνύματα” στην παραγωγή... Επικαλέστηκε λόγους υγείας που τον ανάγκαζαν να απέχει και αποκάλυπτε το παρασκήνιο με το συμβόλαιό του και για την “μυστική συμφωνία” που είχε κάνει με τον Αλέξη Παππά.

«Το συμβόλαιο που μου έδωσαν ήταν το μεγαλύτερο από αυτά που μου έχουν δώσει. Αποφάσισα να μην πάω στο Survivor με μάτιασαν κάποιοι, ο γιατρός δεν μου είπε να μην πάω αλλά ότι πρέπει να υπογράψω με δική μου ευθύνη για να πάω. Από την αρχή δεν θα με δείτε αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Μίλησα με τον Αλέξη Παππά και ξενέρωσε που δεν θα μπω στο παιχνίδι. Είχαμε σκεφτεί αρχικά με τον Αλέξη Παππά να τα βρούμε, να πετάξουμε έξω τους άλλους και μετά να τσακωθούμε εμείς. Το Survivor είναι 4 ώρες, 3 είναι το reality και το αγωνιστικό είναι 1, το reality θέλει να δει ο κόσμος» είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής αποκαλύπτοντας ένα έντονο παρασκήνιο.

Τζέιμς Καφετζής: Πήρε τρελά λεφτά και έβαλε δυο όρους

«Η παίρνω αυτά τα λεφτά ή δεν έρχομαι καθόλου» φέρεται να είπε ο Τζέιμς Καφετζής στον Ατζούν και ο “εκβιασμός” τελικά έπιασε τόπο, γιατί ενώ αρχικά ο Τούρκος έδειξε αμετάπειστος, τελικά ενέδωσε. Πόσα πήρε ο Καφετζής; Ο Ατζούν έχει ρήτρα τηλεθέασης με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και όσο περισσότερο τηλεθέαση έχει τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει.

Ο Τζέιμς Καφετζής έκλεισε με 12.500 ευρώ την εβδομάδα, που σημαίνει 50.000 τον μήνα και ουσιαστικά έγινε το πρώτο φαβορί για να σηκώσει και τον τίτλο του νικητή. Ο Τζέιμς Καφετζής με την εμφάνισή του στο Survivor διπλασίασε τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού και το κοινό τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, άλλωστε και την πρώτη φορά της συμμετοχής του, όπως του είπε και ο Γιώργος Λιανός και όπως είχαμε μάθει από τα τηλεφωνήματα και την ψηφοφορία του κόσμου, ο Τζέιμς ήταν το πρώτο φαβορί να κερδίσει και μετά ο Σάκης Κατσούλης, όμως ο Τζέιμς αποφάσισε τότε να αποχωρήσει οικειοθελώς απογοητεύοντας το κοινό του.

Οι δυο απαράβατοι όροι της συμφωνίας

Τι και αν είδαμε το πρόσωπο του Αλέξη Παππά να “παγώνει” όταν άκουσε από τον Γιώργο Λιανό ότι μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής τι και αν τον ακούσαμε να λέει: «Είτε έρθει στους Κόκκινους, είτε πάει στους Μπλε πάλι θα έχουμε εκείνες τις αποστάσεις που είχαμε. Μπιφτέκια μην φέρει μόνο γιατί του αρέσει να τα γυρνάει», κανένας από τους συμπαίκτες δεν έδειξε να πιστεύει ότι τα εννοούσε, αφού όλοι είχαν ακούσει για την “μυστική συμφωνία” των δυο τους και για το ξενέρωμα του Παππά δια στόματος του Ροδίτη παίκτη σε περίπτωση που δεν έμπαινε και είχαν καταλάβει ότι “Business is business”...

Άλλωστε ο Τζέιμς Καφετζής από το πρώτο ραντεβού με την παραγωγή Acun Media, ήταν αποφασισμένος να αγνοήσει τις όποιες δικαστικές διαμάχες με τον Τούρκο παραγωγό και τις έριδες με τον συμπαίκτη του Αλέξη Παππά να τις κάνει μόνο μέσα στο παιχνίδι.

Μέσα στους οικονομικούς όρους απαίτησε ένα υπέρογκο ποσό και κάποια λεφτά ως εγγύηση σε περίπτωση που φύγει. Ο ίδιος μάλιστα είχε πει ότι μόνο εάν συμφωνούσαν τα στελέχη της παραγωγής με δυο συγκεκριμένους όρους θα προχωρούσε η συμφωνία. Κάτι που ωστόσο δεν συνέβη και εκείνος μετά την αποχώρησή του από τα γραφεία της παραγωγής δήλωσε στο “Πρωινό”:

«Πήγα στο ραντεβού με την παραγωγή είδα ότι με ήθελαν στα σοβαρά, θα πήγαινε και ο Αλέξης Παππάς που είναι η παλιά μου Νέμεσις, εν ολίγοις το σκέφτηκα. Πήρα το απόγευμα το “αφεντικό” και του είπα τους δυο όρους για να πάω, ότι ήθελα αυτό το ποσό και εγγυημένα κάποια λεφτά. Θα ήταν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχουν κάνει στο Survivor. Μου είπε ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό που σκέφτονταν. Συζητήσαμε και μου είπε ότι δεν μπορώ να στα δώσω γιατί φέτος έχουν αλλάξει οι κανονισμοί για την αποχώρηση των παικτών. Το κατάλαβα, έκανα πίσω σε αυτό αλλά δεν μπορούσα να κάνω και στα χρήματα. Δεν θα με δείτε φέτος στο “Survivor».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor - "Βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο: Το δυνατό χαρτί του Ατζούν Ιλιτζαλί - «Τα λέμε σε λίγες μέρες...»

Survivor - αποκάλυψη: Ο πραγματικός λόγος που ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Το χρηματικό ποσό που κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό του Ροναλντίνιο ο Ατζούν για την εμφάνισή του στο ριάλιτι

Rob James Seymour: Χαμόγελα ευτυχίας λίγο μετά το Survivor - Οσονούπω θα το ανακοινώσουν επίσημα με την σύζυγό του

Survivor spoiler 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς!

Survivor spoiler 14/2: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει η Ζωή Ασουμανάκη;

Survivor trailer 14/2: Σπαραγμός και ανατριχίλα στον Άγιο Δομίνικο - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που "λυγίζει" τους παίκτες

Survivor highlights 13/2: Παίκτης αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας - Ακόμη ένας φοβάται μήπως γυρίσει Ελλάδα

Survivor spoiler 13/2: ΧΑΛΑΣΜΟΣ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Άγγελος Γεωργουδάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια της υγείας του στο Survivor - Σύσσωμη η οικογένειά του έπεσε πάνω του και τον φιλούσε