MasterChef 8: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την γκάφα του Παναγιώτη (13/2)

Δείτε τι ξέχασε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την γκάφα του Παναγιώτη (13/2)

Ένα μικρό "στραβοπάτημα" μπορεί να αποβεί μοιραίο και αυτό αποδείχθηκε στο απόψινό (13/2) επεισόδιο του MasterChef. Στην σημερινή δοκιμασία ο Παναγιώτης, είχε 10 λεπτά στην διάθεση του να πάρει από το pantry τα υλικά που θα χρειαζόταν για την συνταγή του όμως ξέχασε το βασικό!

Η γκάφα του Παναγιώτη που έκανε έξαλλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Συγκεκριμένα, μέσα στο άγχος και το τρέξιμο, ξέχασε την τελευταία στιγμή να πάρει το βασικό υλικό της συνταγής του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην του επιτρέπει να επιστρέψει για να μπορέσει να το πάρει. Πάρα τα παρακάλια ο κριτής ήταν ανένδοτος και έτσι ο παίκτης θα έπρεπε να σκεφτεί ακόμη πιο δημιουργικά (δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Το βιογραφικό του

Παναγιώτης Φραγκιουδάκης (31 ετών)

Παναγιώτης Φραγκιουδάκης
Ο Παναγιώτης είναι 31 ετών. Αποφάσισε να γίνει μάγειρας όταν, ως παιδί ακόμα, έβλεπε τη γιαγιά του να μαγειρεύει για τα γιορτινά τραπέζια με «8 χέρια», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει. Ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα το street food και ονειρεύεται στο μέλλον ένα δικό του παραδοσιακό μεζεδοπωλείο. Έχοντας ένα τετράδιο με συνταγές, παρακαταθήκη της γιαγιάς του, κατάφερε να πετύχει τον πρώτο στόχο του, να κερδίσει μια θέση στην κουζίνα του MasterChef 2024. Επόμενος στόχος του ο τελικός!