Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ξαφνική αποχώρηση παίκτη πριν προλάβει να μπει

Δείτε ποιος είναι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ξαφνική αποχώρηση παίκτη πριν προλάβει να μπει

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε το βράδυ της Τρίτης 13/2, ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δήλωσε στους παίκτες ότι ο Κώστας Βουγιουκαλάκης, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ξαφνική αποχώρηση

Όπως εξήγησε, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης πέρασε όλα τα τεστ για να μπει στο παιχνίδι, ο οργανισμός του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ριάλιτι επιβίωσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετάσχει σε κάνενα από τα αγωνίσματα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί).

Ο παίκτης που πήρε την θέση του

Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, απόψε είδαμε την είσοδο του Γιώργου Γκιουλέκα, ο οποίος μπήκε σήμερα στην ομάδα των μαχητών, καθώς υπήρχε μία ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες.

«Η σχέση μου με τον αθλητισμό δεν είναι τόσο καλή γιατί είχα έναν τραυματισμό και πριν το τηλεφώνημα το τελευταίο βράδυ μου γύρισε το πόδι... Έχω ξεχωρίσει τον Φάνη Μπολέτση. Σήμερα θα ήθελα να ματσάρω τον λιγότερο ικανό παίκτη, να μπω ταπεινά. Πάμε να βρούμε τα πατήματά μας» ανέφερε ο Γιώργος Γκιουλέκας.