Survivor spoiler 14/2: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει η Ζωή Ασουμανάκη;

Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 14/2: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει η Ζωή Ασουμανάκη;

Είναι γεγονός πως φέτος η επικοινωνία για τα spoils έχει δυσκολέψει αρκετά και ήταν και λογικό άλλωστε. Το ποτήρι για τον Ατζούν με το Survivor είχε ξεχειλίσει από πέρυσι και αυτή την χρονιά έχει οριοθετήσει τα πράγματα αρκετά καλά και μας μπερδεύει!

Στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού, όμως, όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει από πολύ νωρίς η νίκη πήγε ξανά στους Μπλε με αποτέλεσμα Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα να ολοκληρώσουν την τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη μετά από ψηφοφορία της ομάδας της και η δεύτερη από τον MVP, Φάνη Μπολέτση.

Άρα σήμερα το βράδυ 14/2 θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι οι Ζωή Ασουμανάκη, Μαρία Αντωνά, Όλγα Πηλιάκη, Κατερίνα Δαλάκα. Αν με ρωτάς, πολύ θα ήθελα με κάποιον τρόπο να φύγει η τελευταία, φαντάσου τι ανατροπή θα ήταν αυτό για το παιχνίδι. Επειδή δεν θα συμβεί, όμως, πάμε να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά.

Δείτε επίσης: Survivor: Διεκδίκησε παραπάνω και από την Δαλάκα - Τα λεφτά που έταξε η παραγωγή στον Τζέιμς Καφετζή για μπει στο παιχνίδι

Ποια αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Να τονίσω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω κάποια επιβεβαιωμένη πληροφόρηση, άρα όσα θα γράψω παρακάτω μου τα λέει η λογική μου. Αργότερα μέσα στην ημέρα σίγουρα θα έχω έγκυρη πληροφορία όμως! Η λογική μου, λοιπόν, μου λέει πως πρώτον η Δαλάκα είναι πολύ δυνατή για να φύγει και δεύτερον η Ζωή Ασουμανάκη θα γίνει ο Rob James Seymour των Κόκκινων. Πες το προαίσθημα, πες το επειδή προσφέρει ίντριγκα και ριάλιτι, που ξέρετε πόσο σημαντικά είναι αυτά για τα νούμερα τηλεθέασης και το ξέρει πολύ καλά και η παραγωγή, άρα νομίζω θα μεριμνήσει κάπως γι' αυτό, η Ζωή δεν πιστεύω πως θα φύγει απόψε!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς!

Πιστεύω ότι το ντέρμπι θα παιχτεί μεταξύ Όλγας και Μαρίας αλλά τονίζω ξανά ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΌ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΛΗΦΟΡΟΦΊΑ! Θα επανέλθω μέσα στην ημέρα με το σίγουρο αποτέλεσμα της αποψινής μονομαχίας!

UPDATE!: Έχουμε το όνομα που αποχωρεί τελικά απόψε από το παιχνίδι! Είναι 100% επιβεβαιωμένο! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ!

Μέχρι τότε δείτε το trailer εδώ γιατί σήμερα έχουμε και το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!