Rob James Seymour: Χαμόγελα ευτυχίας λίγο μετά το Survivor - Οσονούπω θα το ανακοινώσουν επίσημα με την σύζυγό του

Ο Σκωτσέζος παίκτης και η γυναίκα του έχουν βρει ήδη και τους νονούς

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Rob James Seymour: Χαμόγελα ευτυχίας λίγο μετά το Survivor - Οσονούπω θα το ανακοινώσουν επίσημα με την σύζυγό του

Ο Rob James ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που η αποχώρησή του από το παιχνίδι στενοχώρησε αρκετούς από τους fan του που τον ήθελαν να συνεχίσει στον Άγιο Δομίνικο, ετοιμάζεται να βαφτιστεί Χριστιανός.

Ο Σκωτσέζος παίκτης που μέσα στο παιχνίδι τον βλέπαμε συχνά να κάνει τον σταυρό του, δεν το έκανε τυχαία... Ο Rob James, προτεστάντης στο θρήσκευμα, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και είδε τις ελληνικές παραδόσεις, τα έθιμα και την βαθιά πίστη μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον άρχισε να πιστεύει όλο και περισσότερο σε μια ανώτερη δύναμη που υπάρχει στο Σύμπαν, για αυτό και έκανε κάποιες πρώτες σκέψεις και συζητήσεις με την γυναίκα του για το τι χρειάζεται για να μπει στην... κολυμπήθρα.

Την επιβεβαίωση της συγκεκριμένης είδησης την έκανε άλλωστε στο youweekly.gr και η σύζυγός του Δήμητρα Βαρώνου λέγοντας πως όταν τον έβλεπε να κάνει τον σταυρό του και να προσεύχεται μέσα στο παιχνίδι ένιωθε ρίγη μεγάλης συγκίνησης. Όσο για την πίστη και την πρόθεση του Rob κάποια στιγμή να βαφτιστεί εκείνη μας είπε:

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/2: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτή η παίκτρια των Κόκκινων φεύγει απόψε!

«Με συγκινούσε ιδιαίτερα όταν έβλεπα τον Rob να προσεύχεται. Οι γονείς του Rob δεν είναι μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια, τυπικά στα χαρτιά είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο οι περισσότεροι είναι προτεστάντες. Τώρα που ο Rob ζει στην Ελλάδα και βλέπει εμάς που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, βλέπει την πίστη μας και του αρέσει πάρα πολύ, όπως του αρέσουν και τα έθιμά μας. Χαίρομαι που και εκείνος αρχίζει να έχει πίστη και παίρνει δύναμη από αυτήν, γιατί είναι σημαντικό για όλους μας να νιώθουμε ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από εμάς»

Ο Rob James Seymour με την σύζυγό του

Η πεθερά του αλλά και η γυναίκα του ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο την πίστη του προς τον Θεό, μαθαίνοντάς του να λέει το “Πάτερ Ημών”- δύσκολο μέχρι στιγμής για τον Rob που πολλές φορές μπερδεύεται με τα λόγια. Το αγαπημένο ζευγάρι πολύ καιρό πριν εκείνος μπει μέσα στο reality επιβίωσης, έχει επισκεφτεί πολλά μοναστήρια και εκκλησάκια, προκειμένου να βρει σε ποιο θα καταλήξει να κάνει την βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Έχουμε αρχίσει και επισκεπτόμαστε μαζί μοναστήρια και εκκλησίες, κάνει τον Σταυρό του – αν και πολλές φορές τον κάνει λάθος και τον διορθώνει η μαμά μου – μαθαίνει τους Αγίους μας» λέει χαριτολογώντας η γυναίκα του.

Rob James: Ποιες θα είναι οι 2 νονές του

O Rob James αμέσως μετά από την αποχώρησή του από το “Survivor” έχει βάλει σε προτεραιότητα το επαγγελματικό του μέλλον. Όπως είπε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Fay's time» στον ΣΚΑΙ, τον ενδιαφέρει πρώτα από όλα η τηλεόραση και κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις. Μόλις χαλαρώσει, μετά θα σχεδιάσει την βάφτιση μαζί με την γυναίκα του όπως και την ημερομηνία και το μέρος που θα γίνει... Η Δήμητρα Βαρώνου μάλιστα για αυτό λέει χαριτολογώντας ότι μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά τις... νονές τις έχουν βρει, αφού εκείνες από μόνες τους έχουν προσφερθεί για να του βάλουν λάδι και είναι δυο... η ξαδέρφη της και μια κοινή τους φίλη.