Survivor 2024: Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας τούς έδωσε φτερά - Δείτε ποια ομάδα κέρδισε

Το ήθελαν περισσότερο και φάνηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας τούς έδωσε φτερά - Δείτε ποια ομάδα κέρδισε

Έσπασαν καρδιές ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Survivor, με τους παίκτες να αγωνίζονται για ένα ξεχωριστό έπαθλο σήμερα -και δεν αναφερόμαστε στο καφεδάκι που τους περίμενε. Το τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας ήταν και το πρώτο της επικοινωνίας για φέτος, με τους παίκτες της μίας ομάδας να γιορτάζουν τον έρωτα με ένα ηχητικό μήνυμα και ένα ξεχωριστό αντικείμενο από το άλλο τους μισό. Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη;

Διάσημοι και Μαχητές έδειξαν εξίσου συγκινημένοι και έτοιμοι να «εγκαινιάσουν» τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φτιάχτηκε από την αρχή για να φιλοξενεί τα έπαθλα επικοινωνίας. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε ήδη δακρύσει για τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη, λέγοντας πως η εν λόγω έκπληξη σημαίνει πολλά για εκείνη και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε εμφανώς συγκινημένη και η Δώρα Νικολή, μιλώντας για τον δικό της σύζυγο: «Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, και το ξέρει, αν και καμιά φορά “διαφεύγει”. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και ακόμα περνάμε. Νιώθω και ξέρω ότι με ακούει, είμαι πολύ περήφανη που κρατάει το σπίτι με δύο παιδιά και έναν μισθό»

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/2: 100% επιβεβαιωμένο! Αυτή η παίκτρια των Κόκκινων φεύγει απόψε!

Οι νικητές στο αποψινό αγώνισμα του Survivor

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο, με τις δύο ομάδες να μάχονται με νύχια και δόντια ώστε να φέρουν πίσω το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor. Φαίνεται ωστόσο ότι μία από τις δύο ήταν πιο διψασμένη για τη νίκη. Ο Νίκος Γκάνος έληξε τον αγώνα στο flag race, με τελικό σκορ 12-11 υπέρ των Κόκκινων, που σε λίγη ώρα θα ακούσουν πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από δύο μήνες.

Και να μην ήθελαν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της χρονιάς δίνει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στο σημερινό αγώνισμα, με τα αμόρε τους να είναι εκεί με τον δικό τους τρόπο.