Survivor spoiler 18/2: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που χάνει την ασυλία & ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Δεν πρόλαβε να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και τον έβγαλαν στον τάκο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 18/2: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που χάνει την ασυλία & ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι

Αύριο, Κυριακή 18/2 διάσημοι και μαχητές του Survivor θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας από την οποία θα κριθεί το χρώμα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση! Ο στίβος μάχης θα είναι περίπλοκος και απαιτητικός, επομένως οι δύο ομάδες θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Το Youweekly.gr δε θέλει να σας κρατάει σε αγωνία και έτσι λοιπόν σας μεταφέρουμε με μεγάλη ασφάλεια τις πρώτες αποκλειστικές μας πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, που κερδίζει αλλά και για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 18/2: «Θέλεις να πω τι μου είπες στο γιατρό;» - Ο Τζέιμς χλομιάζει με την αποκάλυψη της Ασημίνας, Παππάς & Φάνης πιάνονται στα χέρια

Η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση 18/2 στο Survivor

Όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε οι αντοχές των παικτών δοκιμάζονται και ειδικότερα το ηθικό των κόκκινων μετά την ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και στον Φάνη. Με βάση το ρεπορτάζ μας ο τσακωμός αυτός θα επωφελήσει τους μαχητές, καθώς ''σπάνε'' τον τσαμπουκά των διασήμων και τους παίρνουν την πρώτη νίκη της εβδομάδας.

Survivor spoiler 18/2 - Υποψήφιος προς αποχώρηση

Αφού λοιπόν οι μπλε κερδίζουν αναμένεται να παρακολουθήσουμε την ψηφοφορία των διασήμων στο συμβούλιο του νησιού. Διχασμένοι θα είναι σε πρώτη φάση οι κόκκινοι σχετικά με το πως θα ήταν καλύτερο να κινηθούν για να δυναμώσει η ομάδα τους. Ποιος θα είναι αυτός που θα την πληρώσει; Αυτός που μετράει λιγότερο χρόνο παραμονής στο Survivor! Η καμπάνα λοιπόν χτυπάει για τον Θοδωρή Τουρκογεώργιο και έτσι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσα δεν ξέρετε για τον Θοδωρή Τουρκογεώργιο

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Ιδιότητα: Fitness Manager

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του!