Survivor 2024 – Άγρια κόντρα Ασημίνας και Τζέιμς: «Δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα σου...»

«Όλα είναι κατεγραμμένα», απαντάει εκείνος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Άγρια κόντρα Ασημίνας και Τζέιμς: «Δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα σου...»

Συνέχεια στη χθεσινή κόντρα που ξέσπασε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor έδωσαν απόψε (19/2) ο Τζέιμς Καφετζής και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τον πρώτο να αφήνει σαφείς αιχμές για τους λόγους που βρέθηκε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την δεύτερη να απαντά σε έντονο ύφος.

«Είναι σαν να λέει ότι δεν αγαπάω τους γονείς μου, δεν μου αρέσει η ζωή μου, και να είμαι με τον σύντροφό μου, αλλά έρχομαι εδώ μέσα να έχω πείνα, κακουχίες, να βρέχομαι, να μην κοιμάμαι και να σπάω τα πόδια μου στους αγωνιστικούς χώρους. Εσύ θα κρίνεις τον λόγο που είμαι εδώ, όταν σε ρωτάω για ποιο λόγο είσαι εδώ; Λες ότι ήρθες για αγωνιστικούς λόγους, ενώ πριν παραδεχόσουν ότι δεν θα αγωνιστείς, και να μην σε πονούσε το χέρι σου; Κάθεσαι πέντε ώρες στον γιατρό, σαν να πίνεις καφέ και να βλέπεις ταινία», είπε αρχικά η Ασημίνα.

Για να συμπληρώσει: «Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα αγωνιστικό παιχνίδι, και δεν το έχει καταλάβει. Θέλει να κάνει τα θεατρινίστικα που έκανε και το 2021. Μου δείχνει ξεκάθαρα ένα θέατρο. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι ένα κακό reality, προσπαθεί να μας βάλει φυτιλιές, μπας και καταφέρει κάτι. Σίγουρα το να έρθει σε αυτό το παιχνίδι διαβασμένος δεν είναι ατού, ούτε αβαντάζ. Δεν χωράνε θεατρινισμοί, είμαι κάθετη, δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα το αν έφυγα απ' το σπίτι μου και στερούμαι τους γονείς μου, την αδερφή μου, τη γιαγιά μου, τον σύντροφό μου, κι εσύ θα μου πεις ότι δεν μου αρέσει η ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς, να έχω μία επιχείρηση όπως εσύ και να ξυπνούσα μία μέρα και να ήταν όλα ωραία, να μην είχα περάσει από δυσκολίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω κάνει όλες τις δουλειές, κι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 19/2: ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

H απάντηση του Τζέιμς στα σχόλια της Ασημίνας

Ο Τζέιμς από την πλευρά του απάντησε: «Το χθεσινό συμβούλιο γενικά ήταν λίγο περίεργο, κάποια σχόλιά μου δεν άρεσαν στην Ασημίνα, ειδικά όταν ανέφερα ότι απ' όταν ήρθε η Σταυρούλα δεν τα πάει τόσο καλά αγωνιστικά. Αρπάχτηκε και ξεκίνησε έναν μονόλογο, ότι δεν της αρέσει η ζωή της έξω, εκεί πέταξα κι εγώ ένα αιχμηρό σχόλιο, ότι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το γύρισε ότι εγώ της είπα ότι δεν έχει ζωή έξω».

Και κατέληξε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, ξέρω πώς δουλεύει το κόλπο. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό εναντίον μου αργότερα, αλλά όπως λέει ένας παλιός σοφός, όλα είναι κατεγραμμένα».