Survivor - Ανατροπή: Έξαλλη η Μαρία Αντωνά με τον Ατζούν - Το κρυφό deal και ο όρος στο συμβόλαιο που δεν τηρήθηκε ποτέ

Τι του ζήτησε και της έριξε άκυρο προκαλώντας την οργή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - Ανατροπή: Έξαλλη η Μαρία Αντωνά με τον Ατζούν - Το κρυφό deal και ο όρος στο συμβόλαιο που δεν τηρήθηκε ποτέ

Τα μηνύματα και οι αφιερώσεις αγάπης από την άλλη άκρη της Γης προς τον αγαπημένο της, δεν γίνονται τυχαία. Η Μαρία Αντωνά παραμένει στο “Survivor” με τη μισή καρδιά της δοσμένη εκεί και με την άλλη μισή να είναι μια πληγή ανοιχτή που ανήκει στην Ελλάδα και στον Άρη Σοιλέδη.

Η νεαρή παρουσιάστρια από την ομάδα των “Διασήμων”, μας έχει δείξει άλλωστε πολλές φορές καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, την συναισθηματική της φόρτιση λόγω απουσίας του συντρόφου της. Ενώ όμως μέχρι πρότινος είχε σχεδόν αποδεχτεί ότι η μυστική συμφωνία της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, τώρα σε μια αδύναμη στιγμή της ξέσπασε...

Οι χρήστες του X απαιτούν, από την πρώτη στιγμή μετά την συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά, την είσοδο και του Άρη Σοιλέδη στο Survivor 2024, φαίνεται όμως ότι οι φωνές τους αυτές δεν φτάνουν καν στα αυτιά του Ατζούν. Εκείνος από την πλευρά του δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει την αγωνία του κόσμου στο ζενίθ και το ερωτευμένο ζευγάρι μακριά τον έναν από τον άλλον τουλάχιστον όσο η παρουσιάστρια παραμένει στο παιχνίδι.

Η Survivor Μαρία Αντωνά με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη

Οι υποσχέσεις για το επαγγελματικό της μέλλον και το οικονομικό δέλεαρ που έταξε ο Τούρκος παραγωγός στην Μαρία Αντωνά, πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν σίγουρα δυο σημαντικοί λόγοι που την έκαναν να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ο πιο βασικός όμως, και το “κρυφό deal” ήταν το επόμενο διάστημα να την ακολουθούσε και ο Άρης Σοιλέδης. Ένας όρος απαράβατος όπως λέγεται από την πλευρά της Αντωνά, που δεν τηρήθηκε ποτέ. Οι συζητήσεις της με τον Τούρκο παραγωγό “πάγωσαν” μέσα στον χρόνο και θεωρείται πλέον απίθανο το ζευγάρι να βρεθεί αγκαλιασμένο – τουλάχιστον – στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Μαρία Αντωνά: Τα κλάματα της παρουσιάστριας και η οργή του Ατζούν

«Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ» είπε η Μαρία Αντωνά του Αγίου Βαλεντίνου στον καλό της, όταν της έδωσαν το δώρο του και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Ο λούτρινος Τουίτυ που της έστειλε ο Άρης Σοιλέδης την ημέρα των ερωτευμένων την έκανε να λυγίσει και να σκεφτεί ακόμα περισσότερο την πιθανότητα ακόμα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι για χάρη του. Άλλωστε δεν είναι η μοναδική φορά που εκείνη γίνεται κυριολεκτικά κομμάτια περιμένοντάς τον.

Και ενώ τα καυτά πλάνα της και ο έρωτάς της δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα για τους τηλεθεατές ανεβάζοντας την τηλεθέαση, εκείνη λέγεται ότι σε μια αδύναμη στιγμή δεν άντεξε την πίεση και εξέφρασε την επιθυμία της να ακυρώσει την συμμετοχή της και να δηλώνει αποφασισμένη να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, κάνοντας όμως έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό που προς στιγμήν έδωσε τόπο στην οργή, αλλά δεν ξέχασε. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας; Κανείς δεν ξέρει να μας πει με σιγουριά.

Πάντως οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να είναι ραγδαίες, με την αγωνία και την συναισθηματική φόρτιση της Αντωνά να φτάνουν στο αποκορύφωμα και ενώ στο μεταξύ παρά τις δικές της εκκλήσεις μέχρι σήμερα η παραγωγή μένει παγερά αδιάφορη στο να μπει ο Σοιλέδης στο παιχνίδι (αν και ήταν από τους δυνατούς παίκτες).