MasterChef 8: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση (22/2)

Ποιος κέρδισε την ασυλία;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση (22/2)

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις παρακολουθήσαμε απόψε (22/2) στο MasterChef. Σήμερα λοιπόν μετά την ήττα της η γκρί ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει, προκειμένου να αναδείξει τον π΄ρωτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Υπνεθυμίζουμε ότι νωρίτερα στο συβούλιο, οι τρείς κριτές ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες της ομαδικής δοκιμασίας με την μπορτό ομάδα να "αφήνει πίσω" την γκρί κατά πολύ, καθώς δεν τα είχαν πάει όσο καλά είχαν φανταστεί (δείτε εδώ το σκορ).

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι παίκτες λοιπόν της γκρι ομάδας, έριξαν την ψήφο τους στον Νικόλα ο οποίος είναι ο τέταρτος υποψήφιος της εβδομάδας ενώ νωρίτερα στην δοκιμασία για το ποιος θα πάρει την ασυλία, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης, ο οποίος πήγε με λευκή ποδιά στην ψηφοφορία.

Ποιος όμως είναι ο Νίκολας;

Νικόλας Καραμπούλης (25 ετών)

Νικόλας Καραμπούλης
Ο Νικόλας είναι 25 ετών και βρέθηκε να μαγειρεύει στην κουζίνα του MasterChef 2024 εξαιτίας της κοπέλας του, αφού εκείνη συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής του. Ο ίδιος δηλώνει αρκετά υπομονετικός στην κουζίνα, αλλά και μάγειρας ψυχολογίας, ελπίζοντας βέβαια αυτό να μην του στοιχίσει στην πορεία του διαγωνισμού. Στόχος του, πλέον, είναι να προσπαθήσει σκληρά για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί!