MasterChef highlights 22/3: Παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο - Νέο "κρυφό" ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 22/3: Παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο - Νέο

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 22/2 μέσα από την συχνότητα του STAR. Εντάσεις στις κουζίνες και απρόοπτα στο πλατό...

Αναλυτικά τα 22/2 highlights του MasterChef

H παίκτρια που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό 22/2 επεισόδιο, ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Τάνια δεν αισθανόταν καλά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Για αυτό δεν συμμετείχε στην δοκιμασία.

«Παιδιά, να πούμε και κάτι! Η Τάνια δεν αισθανόταν καλά, έχει πάει στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Οπότε δεν θα πάρει μέρος στην ασυλία», ανακοίνωσε ο σεφ.

Δείτε επίσης: «Πουλήσαμε ό,τι είχαμε στο σπίτι μας με την σύντροφό μου και...» - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης

Η κρυφή σχέση μέσα στο σπίτι

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Άνχελ πως προτιμά τη Χριστίνα στις ομαδικές δημοκρατική ή απόλυτη.

«Η λύση βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Προφανώς τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι απόλυτη, αλλά και να ακούει τις απόψεις και στο τέλος να επιλέγει εκείνη τι θεωρεί σωστό και να το κρατήσει», του απάντησε.

Ο Γιάννης λοιπόν σχολίασε τη απάντηση που έδωσε ο παίκτης λέγοντας: «Δε μιλάω στο ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής. Υπάρχουν άλλες σχέσεις. Σιγά - σιγά όλα θα γίνουν και όλα θα μαθευτούν. Τουλάχιστον όχι από εμένα» και άφησε σπόντες.

Τα "έχασαν" οι γκρί - Αυτή είναι η τελική βαθμολογία

Με ανατροπές ξεκίνησε το επεισόδιο, με την γκρι ομάδα να βρίσκεται μπροστά σε μία έκπληξη. Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο μετά την δοκιμασία οι δύο ομάδας περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα από τους κριτές.

Ωστόσο αυτό που άκουσαν δεν το πίστευαν! Τότε λοιπόν οι τρείς κριτές ανακοίνωσαν την γκρι ομάδα ότι η διαφορά τους από την μπορντίο είναι τριπλάσια. Συγκεκριμένα η πρώτη ομάδα συγκέντρωσε 48 βαθμούς και η δεύτερη μόλις 16. Αυτό αναστάτωσε τους παίκτες αφού περίμεναν ότι η ομαδική δοκιμασία θα κριθεί στον πόντο.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι παίκτες λοιπόν της γκρι ομάδας, έριξαν την ψήφο τους στον Νικόλα ο οποίος είναι ο τέταρτος υποψήφιος της εβδομάδας ενώ νωρίτερα στην δοκιμασία για το ποιος θα πάρει την ασυλία, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης, ο οποίος πήγε με λευκή ποδιά στην ψηφοφορία.