Survivor - Χρήστος Βολικάκης: «Αρρωστημένες μεθοδεύσεις!» - Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του Νίκου Γκάνου

Αποκλειστικό! «Αυτά που βίωνα, αυτά για τα οποία δεν συμφωνούσα με κάποιους υποτιθέμενους αρχηγούς...»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πρώτος ο Χρήστος Βολικάκης, τώρα ο Νίκος Γκάνος, ποιος άλλος θα καρφώσει τον Αλέξη Παππά για την συμπεριφορά του στο Survivor; Οι δυο παίκτες του reality επιβίωσης έριξαν ευθείες βολές κατά του Παππά, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι δρα με ύπουλο τρόπο.

Ο Χρήστος Βολικάκης μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για την ουσιαστική στήριξη που είχε από τον Νίκο Γκάνο όταν τον άκουσε να αποκαλεί τον Αλέξη Παππά buller και μας είπε για την οικειοθελή αποχώρησή του:

«Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί στην αλήθεια. Δεν απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα για να βγει στο φως η αλήθεια και ούτε χρειάστηκε εγώ να πω κάτι παραπάνω για να επαληθευτώ. Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους όλοι όσοι με κοίταξαν σαν εξωγήινοι όταν έλεγα απλά πράγματα αληθινά. Αυτά που βίωνα, αυτά για τα οποία δεν συμφωνούσα με κάποιους υποτιθέμενους αρχηγούς. Όταν αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι, ήξερα ότι θα υπάρξουν δυσκολίες αγωνιστικές, κακουχίες, πείνα, στέρηση αγαπημένων προσώπων, συνθήκες όμως φυσιολογικές για το Survivor»

Ο 35χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας και Ολυμπιονίκης, λίγο πριν ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, είχε και εκείνος αναφέρει ότι είχε πέσει στην... παγίδα του επαγγελματία παίκτη reality Αλέξη Παππά.

Αμέσως μετά ο Νίκος Γκάνος λίγο πριν φύγει από το Survivor, στήριξε ένθερμα τον Χρήστο Βολικάκη και τον δικαίωσε λέγοντας ατάκες- φωτιά: «Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller γενικά. Έχω να πω για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει με όσα είχε πει ο Χρήστος για αυτόν, για τον Λαμάι ότι “εγώ θα τον κάνω σε μια εβδομάδα αυτόν να φανεί μισογύνης, τραμπούκος...” και όλα αυτά, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ήμουν μπροστά όταν το είπε»

Χρήστος Βολικάκης: Καταγγέλει την ψευτιά και τις αρρωστημένες μεθόδους κάποιων παικτών!

«Δεν πίστευα ποτέ μου πως αρρωστημένες μεθοδεύσεις θα φτάσουν σε τέτοιο βαθμό που θα με αναγκάσουν να μην μπορώ να κοιμηθώ, να μην μπορώ να αναπνεύσω και καταρρακώνοντας την ψυχολογία μου με ψέματα να με οδηγήσουν μαζί και με τον βαρύ τραυματισμό μου στην έξοδο από το παιχνίδι» λέει ο πρωταθλητής ποδηλασίας στο youweekly.gr.

Η απάντησή του “γροθιά” στο στομάχι για όλους εκείνους που τον ανάγκασαν να βρεθεί σε πολύ κακή ψυχολογία και να φύγει. Ο Χρήστος Βολικάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει παράπονο από την συμπεριφορά της παραγωγής και μιλάει χωρίς φόβο και πάθος για όλους όσους τον πλήγωσαν στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αν οι παίκτες που μπαίνουν και ξαναμπαίνουν στο Survivor θέλουν να ηγηθούν των υπολοίπων και να τους σέρνουν από την μύτη, αυτό μπορούν να το πετύχουν σε ελάχιστους γιατί δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο, ούτε είναι άβουλα όντα. Ευτυχώς η πλειονότητα είναι καλά παιδιά και αναφέρομαι στους απονήρευτους που μπορούσαν να παρασυρθούν και να κάνουν λάθος εκτιμήσεις χωρίς πρόθεση. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, ο καθένας βγαίνοντας έτσι ή αλλιώς θα μάθει την πεντακάθαρη αλήθεια και θα κάνει τις εκτιμήσεις του σωστά.

Εγώ μπορεί να δικαιώθηκα στις αποφάσεις μου, γιατί έχω μάθει από τον πρωταθλητισμό που υπηρετώ τόσα χρόνια να εκτιμώ άτομα που αγωνίζονται και σε καμία περίπτωση την οποιαδήποτε προσπάθεια εντός του Survivor των συμπαικτών μου δεν θα την χλεύαζα. Πήγαινα πάντα με το σταυρό στο χέρι κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Όταν ξεκίνησα για τον Άγιο Δομίνικο ονειρεύτηκα στιγμές άμιλλας και υγιή ανταγωνισμό αλλά μάλλον ήμουνα πολύ ρομαντικός γιατί όπως φάνηκε αυτές οι στιγμές ούτε ήρθαν ούτε θα έρθουν στην συνέχεια. Ο ανθρωποφαγικός τρόπος συμπεριφοράς καλά κρατεί. Τέλος όπως έχω αναφέρει από πλευράς παραγωγής του Survivor δεν έχω κανένα παράπονο, είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, μια εμπειρία ζωής και δεν μετανιώνω για καμία απόφασή μου».