Survivor 2024 - Με νάρθηκα η Ασημίνα, αυτός είναι ο λόγος του σοβαρού τραυματισμού της: «Το χειρότερο σενάριο...»

Απογοητευμένη η παίκτρια των Κόκκινων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Με νάρθηκα η Ασημίνα, αυτός είναι ο λόγος του σοβαρού τραυματισμού της: «Το χειρότερο σενάριο...»

Με κομμένα τα φτερά εμφανίστηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό (25/2) επεισόδιο του Survivor. Η παίκτρια των Κόκκινων τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι της, και θα μείνει τουλάχιστον για μία εβδομάδα εκτός αγωνισμάτων.

«Άλλο ένα "παράσημο" που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι. Με στενοχωρεί πολύ η κατάστασή μου που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, δεν προήλθε από run. Τραυματίστηκα εκτός παιχνιδιού και είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να πάθει κάποιος εδώ πέρα», είπε αρχικά η Ασημίνα στην κάμερα του Survivor, για να συμπληρώσει: «Αν είναι να τραυματιστείς, ας το πάθεις σε κάποιον αγώνα που παλεύεις για την ομάδα σου. Ο τραυματισμός θα με κρατήσει αρκετό καιρό εκτός, η ομάδα μου έχει στενοχωρηθεί πολύ. Μπορώ να προσφέρω και να μαγειρέψω με το άλλο χέρι, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ».

Δείτε επίσης: Survivor - έκτακτο: Αποχωρεί άρον άρον η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Τι συμβαίνει

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πώς τραυματίστηκε η Ασημίνα στο Survivor

Στη συνέχεια και ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον τραυματισμό της Ασημίνας, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. «Βλέπω το χέρι σου μπανταρισμένο, είχαμε μία πτώση μέσα στη βάρκα που σας έφερνε απ' το νησί. Αυτή η πτώση θα σε κρατήσει σίγουρα μία εβδομάδα εκτός και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή σου την επόμενη», ανέφερε μεταξύ άλλων με την παίκτρια των Διασήμων να δηλώνει ξανά την απογοήτευσή της που τραυματίστηκε εκτός στίβων μάχης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Δάντης για τη σύντροφό του

Ο Χρήστος Δάντης που όσο μπορεί παρακολουθεί τα επεισόδια του Survivor για να θαυμάζει την αγαπημένη του, Ασημίνα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, λίγο αφότου ενημερώθηκε για τον τραυματισμό της, και έγραψε «Να γίνεις σύντομα καλά».